|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
|
![]()
da i ja sam vidio taj oglas danas,covjek bi ga i zamjenio za drugu klavu pa sam mu mislio uvaljat svoju yamahu u zamjenu ali nikad nisam vidio/cuo rolanda pa sam skeptican malo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Ha čuj...svi kaži da Roland ima mastan sound što se tiče ritmova (ja imam G70 i stvarno sam zadovoljan Rolandom),i to su upravu...nečeš nikako fulat ako uzmeš,al najprije ti sebi vidi,probaj,i odluči ako ti klav. odgovara,da nebi ispalo da je neko nekog nagovorio
![]()
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
nisam sad skuzio ovo s ritmovima,masan zvuk,to znaci dobro ili lose?
i jos nesto,kako se spaja na midi?dali ima gameport konektor ili usb?jer ja na maticnoj nemam gameport a sviram preko vsamplera neke boje...kakve su boje na rolandu inace? funkcije efekti i to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pa ja bih ti isto preporucio da ustekas jos 150 eura i da uzmes pa50 NOV, polovan mozs i za manje (prodaju likovi po 400e). Preslusaj demo snimke ljudi na forumu koji imaju pa50 i kako to moze super da zvuci... Pored toga imas brdo materijala za korg, sto ne znaci da ga nema za Rolandove aranzere. Na tebi je odluka, ali je najbolje da sam odlucis.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Ovako...mastan zvuk...to znači dobro (super ritam sekcija),e sad ja sviram i Korg i Roland,Pa50 ti ja nebi preporučio jel dosad nisam kod nikog čuo da je nešto sređeno da mi se sviđa...jbg nije moj ukus,a PA80 je več druga priča,po meni VA3 ritmovi bolje zvuče neg na PA50,velim...sve je stvar ukusa,iskreno ovu godinu sviram Korg,ali koristim semplove bubnja i basa sa Rolanda,jel mi je na Korgu bubanj i bas jako loš,i nezvuči mi dobro,dok na Rolandu kak bi se reklo "to je to",i VA3 i PA50 nemaju sempler,tako da su obe klav. slične po tom pitanju,prednost korga je to što ima bolje opcije za USER područje,pa se da kemijat malo po njegovim OS mogučnostima,dok je svaki roland u tome ograničen.
Obje klavijature su skoro isto godište proizvodnje. Btw da dodam...ovakve teme nikad ne završe dobro,jel svako tupi svoje pa ispadne sve i svašata,opet kažem...probaj,vidi,isprobaj,kupi ili ne.
![]() |
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kakvu tipku ima taj roland,i dali mogu se izvuč dobre boje na njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Javi mi se na e-mail. Pronasao sam jedan svoj stari snimak sa Va3 da ti posaljem. Pa ti odluci dali ti se svidja ili ne.
Ja sam licno bio prezadovoljan sa Va3 jedino me je nervirelo menjanje disketa posto sam koristio oko 150 ritmova,a na disketama sam imao oko 45-50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kakva je3 tipka na va3??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
Neznam, ja sam koristio na par svirki (posudio) VA3 i nisam mogao vjerovati da je to ispalo iz rolandove fabrike, ne sto se tice zvuka nego izrade ali eto neki kazu suprotno pa neka bude!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|