|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sad cu da potrazim sliku pa cu da zakacim
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Taj zip na slikama sasvim sigurno nije scsi već klasični zip koji se prije spajao na printerski port, dok još nije zaživio usb priključak. To nema smisla kačiti na klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
nije nije SCSI, u mene je isti takav ali nazad ima 2 dzampera a na drugom pise kako da ga postavis kao poziciju 5 ili 6 ili cisto scsi id.
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo slika od mene
inace ja imam isti model i kao sto sam reko ima neke male saltere/switchere to je za stelovanje za master/slave scsi ID 5/6 ...tacno drug branoy jedan prikljucak ide u spravu (klava, sampler itd ...) a na drugi se kaci recimo jos jedan zip il CD itd ... neki idiot sliko ovo naopako ![]() Promijenjeno od grandia (16.09.2009 u 18:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa to mi onda fali ja imam jos jedan zip koji je interni za PC ali preradjen da preko scsi load-am semplove ali on me je poceo zafrkavati pa reko da probam...a na tom zipu sto sam ga dobio uz klaviaturu imaju ti brojevi pozadi taj ID i nastiman mi je na broj 3
![]() |
Favoriti |
|
|