Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 27.07.2009, 18:03   #11
doktor87
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: Сурчин
Downloads: 88
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: KORG X5D
Interesi: Maloletnice... :))))
doktor87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
doktor87 pošalji poruku preko MSN messengera doktor87 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa ako bas volis korg-a prodaj tr i kupi Pa80 i resis problem...ako ne mora korg PSR S700...ma imas pun internet aranzera pa odaberi... Da pravis sam ritmove na Tr...ili da uzimas ritam masinu odraces i ledja i straznjicu od sedenja za istim a mislim da nemas bas vremena na bacanje...ili si neki avanturista?
doktor87 je offline   Reply With Quote
Star 27.07.2009, 18:16   #12
drakan
Vredan član društva

drakan's Avatar

Registrovan/a dana: 17.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 782
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x76
drakan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
drakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Imas Alesis SR16 ako se ne varam, a od Yamahe RY30 ili 20. A ja da sam na tvom mjestu bi uzeo Roland RA800 modul i Bog te pomogao! Ja sam imao RY30 i jaki ritmovi na njoj su bili, ali mana joj je sto nemogu da se urade prelazi! Pozdrav!
drakan je offline   Reply With Quote
Star 27.07.2009, 20:29   #13
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

kolega to ti je alesis sr 16,mada ima i novijih modela ali sa njima nisam radio.na sr16 imas dve grupe po 50 mesta(a i b) i imas jedno dugme za prelaz,takodje imas i padove na kojima ti se nalaze elementi bubnja,tako da u toku svirke mozes da otkucas neki prelaz ako treba ili da zveknes kras cinelu ako ti negde treba.jedina fora je sto nema user program,tako da kad menjas ritam ostaje ti sve na istoj brzini,pa moras ili da ubrzas ili usporis.inace mozes da stavis dve papuce,jednu za prelaz i jednu start-stop( za to ti ie obican kabl kao za klavijature na jednom karju banana na drugi kraj mozes da stavis obican onaj zidni prekidac i to tije to).imas na mojim demo snimcima jedan video snimak pa tamo mozes odprilike da cujes kako to radi(snimak iz teatra).to ti je to.pozdrav
milanche007 je offline   Reply With Quote
Star 27.07.2009, 21:44   #14
dejanmaksic
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.09.2008
Downloads: 5166
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
dejanmaksic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dejanmaksic pošalji poruku preko ICQ messengera dejanmaksic pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

hvala na savetu.ja imam aranzer pa50 ali mi zauzima mnogo prostora,a i netreba mi aranzer posto sviram bas i solo na korgu tr,imam gitaristu i pevaca.kako je rekao milanche sami fali ritam masina.
dejanmaksic je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije