|
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
Pa ako bas volis korg-a prodaj tr i kupi Pa80 i resis problem...ako ne mora korg PSR S700...ma imas pun internet aranzera pa odaberi... Da pravis sam ritmove na Tr...ili da uzimas ritam masinu odraces i ledja i straznjicu od sedenja za istim a mislim da nemas bas vremena na bacanje...ili si neki avanturista?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas Alesis SR16 ako se ne varam, a od Yamahe RY30 ili 20. A ja da sam na tvom mjestu bi uzeo Roland RA800 modul i Bog te pomogao! Ja sam imao RY30 i jaki ritmovi na njoj su bili, ali mana joj je sto nemogu da se urade prelazi! Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
kolega to ti je alesis sr 16,mada ima i novijih modela ali sa njima nisam radio.na sr16 imas dve grupe po 50 mesta(a i b) i imas jedno dugme za prelaz,takodje imas i padove na kojima ti se nalaze elementi bubnja,tako da u toku svirke mozes da otkucas neki prelaz ako treba ili da zveknes kras cinelu ako ti negde treba.jedina fora je sto nema user program,tako da kad menjas ritam ostaje ti sve na istoj brzini,pa moras ili da ubrzas ili usporis.inace mozes da stavis dve papuce,jednu za prelaz i jednu start-stop( za to ti ie obican kabl kao za klavijature na jednom karju banana na drugi kraj mozes da stavis obican onaj zidni prekidac i to tije to).imas na mojim demo snimcima jedan video snimak pa tamo mozes odprilike da cujes kako to radi(snimak iz teatra).to ti je to.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala na savetu.ja imam aranzer pa50 ali mi zauzima mnogo prostora,a i netreba mi aranzer posto sviram bas i solo na korgu tr,imam gitaristu i pevaca.kako je rekao milanche sami fali ritam masina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|