|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
|
Alati tema | Display Modes |
29.09.2009, 18:35 | #11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.10.2007
Downloads: 626
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
nije fora STAVLJAT NEDOVRSENE STVARI...
RITAM BEZ SEMPLA BUBNJA KOJI JE PREDVIDJEN
ILI STYLE BEZ NEKOG INSTRUMENTA KOJI FALI.. TO JE BLJAK AJD DA SE MALO SVI OVDE POTRUDE PA DA NACINIMO NESTO ZAJEDNO PROJEKAT THE BEST PA2 STYLE, SET, ZA ZIVU SVIRKU SA BEST SEMPLOVIMA, RITMOVIMA I PERFORMANCIMA.....!!!! ALI BEZ GOTOVIH PJESAMA....VEC BRALE DA SE SVIRA ARANGER. DA NAGRADIMO NAJBOLJI RAD........... tačka 20 pravilnika kaže: Isključite CAPS Pisanje velikim slovima na Forumu smatramo dranjem i vikanjem, a to nije niti pristojno niti dozvoljeno. Pročitaj http://www.yu-midi.com/forum/faq.php Promijenjeno od Vule (29.09.2009 u 20:02 sati) |
29.09.2009, 18:51 | #12 |
Stvarno kod kuće
|
Ne vidim razlog zasto bi ja nekome dao moj set!Godinama se trudim da napravim set koji ce da zvuci autenticno i uverljivo i na kraju treba da ga podelim svima???Izvini ali nece moci!!!Uopste ne treba niko da me nagradjuje,najveca nagrada mi je to sto ko je god cuo na svirci aranzer kako zvuci kazu da je to maximum koji moze da se izvuce iz njega,neki kazu da nije to to jer su ukusi razliciti!Uzmi druze sedi i sredi sebi aranzer kako tebi odgovara jer je nezahvalno traziti nekome set i tako to!To je moje misljenje pa se slobodno sad naljuti ako ne shvatas poentu ove price!
29.09.2009, 20:28 | #13 |
Odomaćeni član
|
Moras profesore sam da sednes i napravis ono sto zelis jer niko ne zna kakav je tvoj ukus,kakve ritmove volis,kakav bubanj i ostalo.Ja sam poceo da pravim neki set po mom ukusu,nikako da ga zavrsim,tri meseca zbog raznih obaveza ali cu ga dovrsiti.Ali sam i ja sedeo,prebacivao,prepravljao dok mi oci nisu pobelele u guzica otrnela a ima jos da se radi.niko ne zna ni kakve solo boje volis i koje koristis.sednes polako i od pocetka ubacujes stil po stil,sempl po sempl dok ne dobijes ono sto zelis.
|
Favoriti |
|
|