|
![]() |
#181 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sreli se Mujo i tarzan u dzungli i poceli da se upoznavaju...Kaze Mujo " ja Mujo" i pokaze rukomna sebe. Tarzan " ja Tarzan" i rukama na sebe! Kaze Mujo: " moja Bosna". Kaze Tarzan:" moja dzungla" ehh onda Mujo " moja Fata". Tarzan: "moja Cita" a na to ce ti Mujo: " moja ne cita"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kupuje plavuša pizzu.
- Gospođice, da li da vam je narežem na 6 ili na 12 delova? - Na 6, 12 ne mogu da pojedem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Prilazi lik trafici i traži pakovanje kondoma.
Naravno u trafici radi plavuša koja pita: -"Jel' za ovdje ili za ponijeti"?... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
....dolazi lik na kiosk....i pita prodavacicu
on-speak english?? ona-yes! on-Marlboro.
![]() |
#185 |
Vredan član društva
|
![]()
sta pevaju dve lezbejke?
Sve je isto samo njega nema! sta je impotencija? kad se mozak kurchi, a k**** filozofira! |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Odomaćeni član
|
![]()
SEX su izmislili Grci i koristili su ga vekovima.
Onda su dosli Makedonci pa su im pokazali da sex se moze imati i sa zenom. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bili su 30 muzi i 1 zena na pusti ostrov.
Nakon 10 dana zena rekla Ne mogu vise i umrla. Nakon 20 dana muzi rekli su Ne mozemo vise i sahranili je. Nakon 30 dana muzi rekli su Ne mozemo vise i odkopali je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako pevaju 2 lezbejke posle sex?
" Sve je isto samo njega nema..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uhvatio baksuz zlatna ripka i umrla mu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvali se Englez:
Kad se ja popnem na Big Ben i jednom kresnem " Zivela Kraljica " celi dan se niz london cuje " Zivela kraljica ". Francuz: Kad se ja popnem na Ajfelove kule i kresnem " Zivela Francija " cele nedelje se cuje " Zivela Francija ". Crnogorac: Kad se ja popnem na Lovcen i kresnem da vicem " Ajmo da radimo braco..." celi mesec cuje se " Ne jedi govna Radovane..." |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|