|
![]() |
#181 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Sala mala
![]() Obratite paznju na izrazavanje. Napisali ste malo ruznu rijec za ljude druge boje koze....suzdrzite se ipak. Promijenjeno od Sejox (19.06.2010 u 21:13 sati) Razlog: Obrisan pogrdan naziv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Vule
Pala kinta,svaka cast!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Večeras će se u Budvi slaviti do dugo u noć...
![]() ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
1973.godina, Minhen: SR Njemacka - SFR Jugoslavija 0 : 1 @Vule Nista bez nocnog kupanja....! Promijenjeno od Sejox (19.06.2010 u 23:11 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Sejox
Negde sam procitao pre neki dan da je sto se tice sporta (ne znam da li je u pitanju i svega ostalog) Srbija preuzela to nasledje uspeha i neuspeha iz doba Jugoslavije,pa je samim tim i posle raspada zemlje ostala da se zove Jugoslavija. Ali to su druge teme,necemo o tome...ali naravno slazem se da je to uspeh svih ex-Yu zemalja ali ovo pisem da bih rekao odakle poslednjih dana u novinama takvi naslovi,da Srbija nije pobedila od 67' itd itd.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
@Sejox: Naravno da kao Srbija nikada nikoga nismo pobedili na SP, logicno, jer je ovo prvi put da ucestvujemo pod tim nazivom. Ali je sustina jasna... Inace, potkrala mi se greska - pobedili smo ih i '70., '62, '55., '52. i '40. Ja sam rodjen u SFRJ, i do dan danas je meni to sve isto
![]() I jos jedna stvar, zasto je bio problem sto sam "ljude druge boje koze" tako oslovio? Pa svugde u svetu ih tako oslovljavaju, cak se i oni medjusobno tako oslovljavaju (sta inace znaci "nigg'a")? Ovo je samo bio jos jedan od sinonima, sleng, i smatram da nikog nisam uvredio. Ne razumem, jer i "ciganin" uvreda? Mora bas "rom"? Nemci nisu "Svabe"? A sta je sa "Vlasima"? Ne, to nisu Vlasi, to su stocari nomadi koji u sebi imaju rumunske krvi jer su sisli sa Karpata i naselili Srbiju... Daj, molim te. Ako postoji neki problem izmedju tebe i mene, slobodno mi posalji PP. Pocinjem da se osecam na forumu kao da sam na minskom polju, posto mi uredno kontrolises, ispravljas i sankcionises svaki post, pa sam cak i ban dobio, i to BEZ prethodne opomene, no necemo ponovo o tome...Ako postoji problem, slobodno mi posalji PP ![]() Pozdrav, Nemanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Posto sam rodjen,i veliki dio najboljeg zivota proveo u SFRJ,ja licno,kao
osoba koja postuje sve ljude,ako su ljudi,bez obzira odakle su,smatram da sve ono sto je uradila ta drzava na polju sporta treba biti tako i prikazano i napisano. To je zapisala i arhivirala istorija i to su nepromjenjive cinjenice. Po meni je sve drugo nekorektno. Bez obzira sta je FIFA zavela u svojim papirima-to ne mijenja stav i misljenja ljudi koji su te sportske dogadjaje prozivljavali na svoj nacin. Shvatio sam sustinu vaseg pisanja,ali sam napisao u svom postu onako kako se ta reprezentacija zvala u to vrijeme,s kim je igrala i koji je rezultat bio. Na zalost,kako ja vidim,nekadasnja vremena se nece vratiti nikada.... Toliko o sportu u ovoj temi. U drugom dijelu vaseg posta ste otisli u offtopic i to sto ste napisali mogli ste mi napisati na PP. Ali sam duzan,posto ste javno napisali da vam javno i odgovorim. -u svom prethodnom postu ste fudbalere Gane nazvali "crncugama" i meni takav naziv za te ljude smeta i uvijek ce mi smetati-zato sam i obrisao,ali niste dobili nikakvu zvanicnu opomenu (karton). Ukoliko ostali ljudi iz administracije smatraju,da je pisanje takvog naziva za ljude crne boje koze ("crncuge") ispravan i nece nikome smetati,oni ce mene kontaktirati i ukazati da sam pogrijesio. Vi se morate pod hitno osloboditi bespotrebne i bezrazlozne fobije,da ja svaki vas post "uredno kontrolisem,ispravljam i sankcionisem". Nemam ja vremena da to radim iskljucivo sa vama,jer nicim niste do sada izazvali neki problem,koliko sam primjetio i nemojte se osjecati kao da ste u "minskom polju". Naravno da apsolutno nemam nista protiv vas,kao ni protiv bilo kojeg clana na ovom forumu. Ja postujem Pravilnik,a i za sve ostale vazi isto,pa samim tim i za vas. Najmanje sto je potrebno je da dizete neke tenzije-ja to ne zelim.... Vracamo se na temu: "Sp u fudbalu 2010." |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Evo to ovako izgleda:
Malo je slika mutna ali vidi se dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Neka si se Vule,napokon opario.
To neka bude kao dodatak za trenutni "odvojeni i samacki zivot".... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Nemanja, Sejo je u pravu, rijec je uvrjedljiva, trebalo bi malo da pripazite sta pisete, pogotovo nacin na koji se obracate premi Seji uzevsi u obzir vase i njegove godine. Rasprave o etnogenezi nekih naroda necu da cujem ne samo u ovom dijelu foruma vec nikako na citavom forumu. Kao sto ti je Sejo rekao offtopic iskljucivo na pp
![]() ![]() @Vule jes' da se ista vidi ![]() ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (20.06.2010 u 14:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|