|
![]() |
#1841 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kolega vadexfly, čemu podsmjeh?
Ti si se rodio kao sveznajući? Molit ću te za malo više kolegijalnosti. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | vadexfly (31.01.2018) |
![]() |
#1842 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam sa nekog obicnog casia presao na pa600, mislio sam da ce mi to biti spansko selo da ukapiram kako sta, u roku od dva dana moze da se ukapira sve osnovno, uostalom ima toliko objasnjenja na internetu.. sve u svemu razlog prodaje je smesan jer jos nisam cuo da bi neko prodao klavijaturu jer mu deluje komplikovano. Takodje mislim da ni jedna od boljih klavijatura nije nista laksa za rukovati od ove, a bolji modeli imaju jos vise opcija.. Sve u svemu ako na pa600 neko ne moze da se snadje, onda ne znam na kojoj ce se snaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.01.2018
Mjesto: Wien
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA 600
Interesi: Trcanje
![]() |
![]()
Ovako Vadexfly
Do sada sam imao yamaha dx 11,21,27........roland G800.....Korg T2 ako si cuo za to .....solo klavijature i naravno harmonika i nikod ispod cetiri clana instrumentalista....Kada su se pojavili "naucnici" sa aranzerima ja sam prestao da se bavim muzikom i da zivim od nje.....Sad samo sviram harmoniku kuci za drustvo i ponekad dodje jos jedan harmonikas pa me povuklo da malo eksperimentisem sa aranzerom ali mi nepada na pamet da sviram u lokalima.Posto nigdje nemogu da skinem nikakav set za ovu klavijaturu GRATIS osjecam se bespomocno jer 95% vas ne pravi boje i ritmove nego na neki nacin dobiju i koriste a ja necu platiti set.Zdravo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sve je to lepo ali ovo sto kazes da nigde ne mozes da nadjes set, imas pun internet setova koje mozes dzabe da skines, pa600 cita setove od pa800, pa2x tako da imas bas dosta izbora sto se toga tice, to je najmanji problem uopsteno kod korga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Tako sam i ja mislio ali istina je drugacija;svi postave ko fol neki set na stranicu punu virusa;neshvatam poentu......******* i ostale gluposti gdje iskacu samo neke sise........seta ni iz glave
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Zdravo svima
Sta radite kod testiranja setova;brisete li rucno sve sto ste ubacili ili jednostavno factory reset? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ucitavas jedan preko drugog, ne treba nista da brises
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
![]() |
![]()
Ja idem na factory reset . Ranije sam vise petljao po raznim setovima jedan preko drugoga, ucitavao global, bilo je svega I svacega u klavijaturi, Sada global ucitam samo kad vidim da je set stvarno dobar , pa posle programiram po svom ukusu.Pre ucitavanja uvek proveravam set sa programom Korg pa manager dali ima necega korisnog. Izuzetno dobar programcic , a ima ga na free download...Pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mihal za ovaj koristan post: | ZUKA (03.02.2018) |
![]() |
#1850 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2017
Downloads: 133
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, Korg Triton Extreme
![]() |
![]()
Potrebno je napraviti Factory Reset, jer se dogodi, da neke boje, style-ovi, performance ne rade, ili neke imaju zvuk od prijašnjeg seta..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|