|
![]() |
#171 |
Drugar foruma
|
![]()
u Zg je u trgovini 24,000 kn PaX3 61
i drugi tjedan bi trebo bit moj.... heheheheh e da za vasu info... euro je 7,3 kn
![]() |
#172 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo utisaka i javljanja sa prve borbene linije
![]() Kao sto sam i navikao kod Korga uvek je X serija sa 76 dirki kod mene izazivala odusevljenje na prvi kontakt,kako Pa1xPro tako i Pa2 a i Pa3x 76!Materjal i dizajn klaviajture je vrhunski,kvalitetni materjali i odlicna obrada,cvrsta,privlacna i kao sto rekoh Korgov sistem kad je X 76 serija u pitanju!Ne svidja mi se kod Korga sto svaki put promene raspored dugmica na novoj seriji i onda treba vremena jbg da se naviknes!To mi je prvo upalo u oko!Onda mi se ne svdja kakao je regulisana Favorite u User banka za stilove jer moras pritisnuti taster a stranice menjati na displeju dok je to kod keca i dvojke mnogo lepse jednostavnije reseno!Eto to mi se nije svidelo ali zato kad sam je upalio i kad sam pustio da cujem sound odmah sam zaboravio na te sitne nedostatke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zvuci interesantno. Hvala Marco na review-u.
Bilo bi dobro cuti i demo snimak jedan te isti SET na Pa2x Pro i Pa3x (wave plugin-ima)... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | Doce (08.06.2011) |
![]() |
#175 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema sta,prebija kako radi!Totalno drugaciji sound tako da setove od Pa2 koje ubacite u Pa3 treba dosta srediti i doterati i menjati mnogo stvari!Ovaj je od mog kuma a moj verovano stize za 20-tak dana tako da za mesec dana ce biti snimaka sa svirki
![]()
![]() |
#176 |
Odomaćeni član
|
![]()
A moj marco7 nemoj me drazit zivota ti draga!!!!!!!!!!
![]() ![]() p.s. Ispricavam se, Emocije! ![]()
![]() |
#177 |
Odomaćeni član
|
![]()
Marko, kakve su dirke, u poredjenju sa pa2x, 512mb je ram, ili je 256 prosiriv na 512?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi svi me pitate za dirke!Pa lepo je naglaseno da su dirke iste kao i na Pa2xPro od strane proivodjaca i te dirke su odlicne!Ja sviram godinama Pro seriju i ne smeta mi,ko hoce da na trke sa svirkom nek uze lepo workstation pa nek cepa!Memorija je 256 i vredi kao 512Mb i vredi kao 512!Sto se mene tice pola semplova koje sam koristio u Pa2xPro ima da pobrisem jer mi uopste nece trebati u trojci!Tako da su komotno mogli i da ostave 128Mb ne bi mi smetalo!
![]() |
#179 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mogao si cisto kod kuma snimiti neki demo,da cujemo,malo taj ambience i wave plug in.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nisam vala Neso iskreo da ti kazem hteo da gubim vreme na to!Cak nisam ubacio ni jedan ritam narodnjacki da cujem jer mi je fabricka postavka sasvim dovoljno rekla,cackao sam i stelovao fabricki bubanj,boje i to
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|