|
![]() |
#171 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako se zove YUGO na neki rid?
-Fatamorgana |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zasto YUGO ima grejace na zadnje staklo?
- Da vam ne smrzavaju ruke kad ga gurate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jedan dan kad je Perica otisao da skaci sa podobranom rekao je svom kapetanu:
" Druze kapetane ja danas ne skacim, tetka mi je gledala na kafu da se moj padobran nece otvoriti danas " Kapetan mu rekao: " Ma ne pricaj gluposti evo uzmi moj i skaci" Tako Perica je uzeo kapetanov padobran, skocio i on se otvorio. Nakon par sekunde kapetan prolazi kraj njega: " Perice...teeeeeeetku ti jeeeeeeeeeeebeeeeeeeemmmmmmmm..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vozac kad je platio kaznu dobijo je belesku i pita cajkana:
" sta da radim sa ovo, da cuvam? " - " Cuvaj, kad dobijes 10 takve dobices bicikl " |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mujo nosi zenu na ginekolog i doktor kaze mu da je trudna.
" Ali kako ja sam pazio..? '' - " A bre Mujo to ti je isto kao u saobrakaj... ti ces paziti al ce drug naleteti " |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mali Djokica pita tatu:
" Tata kad cemo mi da kupimo Golf 5 ? '' - " Kupicemo sine kad izajde Golf 9 " |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ide Fata na ginekolog i se zali doktora da svi joj kazu da ima prevelika pizda.
Doctor kaci je na ginek.sto i kad je ona rasirila noge rekao: " Jao kolika pizda...jao kolika pizda..." Ova se naljutila: - Pa dobro bre znam, ne moras mi dva put reci " Nisam bio ja, drugi put bilo eho..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mali Djokica pita mamu:
" Mamo pada kisa? " - Da, sine " Super, idem da prosetam ribe " ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ide Fata na lekar:
" Doctore patim od impotenciju " - A ne, to sigurno vas muz pati" " Ne, moj muz boljeduje od impotencije, ja patim " |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ucio je tata mali Djokica kako da piski"
1.Otkopcas pantalone 2.Vadis ga 3.Povlacis kozicu 4.Piskis 5.Treses 6.Vrakas kozicu 7.Vrakas ga nazad u pantalone 8.Zakopcas se Ajd sad da probas!!! I mali krenuo: 1,2,3,6,3,6,3,6,3,6... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|