|
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Evo samo jedna mala najava i nova tema...spravica je stigla a slike i par komentara na prvu obećavam u najskorije vreme...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Koliko para ?
Ako nije tajna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
800 evrića...a da li valja za te pare još ne znam...krećem sa "analizom" večeras kad se vrnem sa "bauštela"...:-)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Nije mnogo.
Nestrpljivo ocekujem izvestaj, jer sam i ja mnogo zagrejan za njega. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovako na prvu,za one koji koriste fajlove,prava stvar,čita sve žive formate sa USB-a a u opciji MP3 fajlova ima nešto kao "vokal eliminator"...e sad kako to radi ne znam ali ima i to jbg...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Jedva cekam prve utiske i imao bi odmah par uobicajenih pitanja!Video sam najavu na rumunskom sajtu da ce biti i verzija sa ritmovima poput EXR E2 za "nase trziste".
Koju si ti verziju GW-8 kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jel postoji razlika u bojama izmedju obicnog gw8 i gw8E ili i obicni dolazi sa harmonikama saksofonima gajdama.....koje ima i gw8E
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Imas tri modela gw8...sva tri su u 90 % stvari isti osim u jednoj banci boja...taj E je za nase trziste..."european collection"...imas jos Latin i World valjda...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
znam to,ima jos neki valjda za kinu...nego nasao sam ga na netu za 845 dolara,nov,ali ovde u americi tesko je naci taj sa oznakom E,a slusao sam onaj tvoj demo i super je,pa sam se pitao da li i taj obicni ima iste boje kao i gwE,znam da ritmove nema,al nema veze ritam mozes ubaciti,nego mi je pre svega do tih guerrini harmonika,gajdi itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Taj Americki nema ove boje...na onom koji sa desne strane ima plavu nalepnicu "european collection" su te boje...
P.S. jedino da ti saljemo jedan "islifovani" odavde..:-) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
|
|