|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@momo - Ruter i jest najbolja opcija ali može se pomoći i ovako. Jer, primjetio sam da veza puca kada na kanalu gdje je XR ima više uređaja i onog trenutka kad se netko pokuša spojiti. Zato prije svirke napravim scan kanala i premjestim XR tamo gdje je prazno. Vidi me kak sam na vrhu
![]() @yamahapassion - riješi se muke, kupi XR i gotovo. A za pjevače postoji lijek. Ponesi Dynacorda, upali ga i spoji par mikrofonskih kablova. Nek oni vrte i štelaju koliko hoće, a kad te pitaju što je to na tabletu, reci mixer od klavijature. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dexter (14.01.2019) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege,
Da li neko ima presete za efekte ili samo koristite fabricke? za instrumente nije problem, samo na vokalima, kad se namesti boja, pa se dodaju efekti kao da promeni boju vokala. Ako neko ima namestene efekte, molim Vas da mi posalje. inace mixer je odlican. lep cist zvuk. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2017
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]() Citat:
Na kanalu vokala, otidji na SENDS, i u vrhu desno ukljuci opciju S/E, poslije toga dobiti ces ispod federa dodatne opcije kako da salje effekte u monitor, iu main. Kod mene su svi nastimani na "POST". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Onda su nam ukusi vrlo slični.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Prijatelju ja baratam tehnikom odlično.Ovisi s kim radim...Harmonikaš folira tokom štimanja sa razvlačenjem i potenciometrom pa posle padne u sevdah pa razvlači kl budala ...pevač koji ne zna šta bi to jsste problem namestit.I to naročito kad se nema vremena za detaljisanje a prostor problematičan.Ali zato imam svirki bez mikrofonije celu noć glasno poprilično.A sub frekvencije vrlo lako doteram do "masnog"tona a da nema bruma.Kupio sam za android aplik.za mkkser ima feedback rta i auto eq pa ako ne stignem pustim njega i on poubija u prvom naletu mikrofonkju
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk Dodato: Ja sam je platio skoro duplo više kad ke izašla i za te pare nema digitalije tako dobre.A o kutijama je posebna priča Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk Promijenjeno od momo (18.10.2018 u 23:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Radim scan odavno.Ali deilo se da se ne mogu spojit da promenim kanal
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Obavezno restart XR-a i spaja se odmah. Ali bolje je ruter, tako si miran i bez brige.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kad smo vec kod aplikacija za Xr vidim da @momo kaze da je kupio app.
Pa koja je razlika izmedju fabricke one besplatne i ostalih,neke se placaju neke ne ? ![]() Koja je po vama najbolja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Bolja je Mixing Station, ta koja se kupuje ali košta smiješnih 7-8 eura. Behringerova ima nedostak što se ne prilagođava poziciji ekrana, tj. nema Auto Rotate. Uvijek je pozicionirana po široj horizontali pa su kod manjih ekrana, pogotvo mobitela, potenciometri "kratki" i automatski neprecizniji. Možeš skinuti free varijantu i pogledati sučelje Mixing Station, a kupovinom dobivaš sve dodatke koji dolaze uz nju.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | sinisa (19.10.2018) |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2018
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolege pozdrav. Od skoro radimo na X32 Producer i sve je super. Ali mislim da jos mozemo da poradimo na njoj i da se vise izvuce, prvenstveno reverbi i delay. Ako neko ima iskustva sa tim pa da mi pokusa razloziti sta je na ovo mixu koristeno od efekata na Andreaninom mikrofonu.
Kako se Vama zvuci ovaj sound? Ima li neko da bi slikao svoje podesavanje efekata pa da prodiskutujemo? https://youtu.be/UZJy-oK6VhU |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18 |
|
|