|
![]() |
#161 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Nešo dobra ti je svirka, samo vozi, a što se tiče Anđelije moram Vas razočarati, prije par sedmica je bila u ovim mojim krajevima i konstatovao sam da je "propala k'o žeton"...
Dal' taj Bred ne obavlja redovne bračne aktivnosti, dal' je ta usvojena "đeca" ne slušaju uglavnom da joj nije usana(najboljih na svijetu) ne bi je čovjek ni prepoznao... Da ne zaboravim, kolega koji sa mnom radi dobio u nekakvoj trampi za svog Korga sa stradalim RAM-om ovog Gw8 i sinoć mi prezentuje kako to zvuči, ja onako kontam "ko ti ovo uvali" kad Boga mi slušajući tvoje i Bobanove snimke vidim se to može srediti podobro...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
evo jos malo novih snimaka da cujete kako zvuci GW 8 uzivo
Dodato: evo ga i moj drug murta,malo peva za vas ![]() Dodato: Dodato:
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od Sejox (18.05.2010 u 15:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Vredan član društva
|
![]()
e ovako....kao prvo pevacica je dobra,lepu boju glasa ima i dobru tehniku,aranzer(i) lepo rade..al pevac je po meni bas prosecan!! mnogo mutan glas ima,losu dikciju,i od vesele i bombasticne pesme(budi budi uvek srecna)on zamalo da me uspava!Nema ni malo energije,vec posle drugog forspila postaje monotono...nadam se da me razumes,i zato vama ne treba ni kurta ni murta vec prekaljeni energicni pevac!!!
![]()
![]() |
#164 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nije Murta los...mozda nije imao svoj dan
![]() A i ovaj sto svira je mogao malo da ga pogura ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
MUrta nije ono sto je nekad bio!
alkohol,cigare,zene ne spavanje,polne bolesti i ostalo ostavilo je trag. ![]() Mada drage kolege sto se tice murte ja sam subjektivan i uvek volim da radim sa njim kad god mogu! Oni koji ga poznaju znaju kakvo je on spadalo i da je dobar za zezanje i stimung,a sad pevanje nije toliko bitno u svemu tome! ![]() ne zaboravite da mu je djej svojevremeno priznao da bolje peva njegove pesme od njega samog! davno to bese ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od Sejox (18.05.2010 u 16:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Što se mene tiče ovaj pjevač pojma nema,kao da ste pokupili čovjeka sa ceste,onako,uz put,a pjevačica nije loša.GW 8 radi dobro.Lijep pozdrav za čika Neshu!P.S.Džej je morao biti dobro pijan kad mu je to rekao.
Promijenjeno od makso68 (18.05.2010 u 16:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Dodato:
kad vam se vise svidja pevacica kako peva evo jos njenih snimaka. Hvala na komentarima Dodato: Dodato: samo da dodam,zadnji snimak je svirao kolega na pa800 aranzer koliko se secam.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od Sejox (18.05.2010 u 22:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 229 puta u 200 Postova
![]() |
![]()
A Mira,gde je Mira?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Belaj boy
|
![]()
Pevacica je nasa drugarica Bilja iz Zarkova.Odlicna pevacica,veliki repertoar i odlican rad sa gostima,kulturna i maxi u svakom pogledu.Pevac,Goran-Murta.Svi ste culi kako peva i moram se sloziti da nije sjajno alizelim da napomenem da je jedan od najboljih muzicara koje sam u zivotu upoznao.Svira bas i gitaru fenomenalno.I danas se prica po gradu dogadjaj kad mu je uvalio basista koji kontra svira(sa zicama koje su naopako)a ovaj uzeo i svirao neka dva sata bez ijedne greske.I dalje mislim da je vrlo malo ljudi sa tako velikim repertoarom.Iz prve ruke znam(radili smo skoro 4 god.na Pirani),da je deljao po flasu viskija i po dve -tri kutije cigara na noc a rezultate ste culi.Naravoucenije-Ako ne mozete da ostavite alkohol i cigarete-Smanjite.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Donator
|
![]()
Mogu da se nadovezem da i nije toliko lose koliko nakudiste ovog pevaca Murtu. Jbg ima i dana kad mu se i nepeva pa mozda zato malo losije zvuci.
Neso dopada mi se kako zvuci sve. PS: Svirao sam prosle godine u ovom restoranu Verige i dobili smo extra ton a i ambijent je super. Pozz
![]() |
Favoriti |
|
|