Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 23.10.2010, 19:17   #141
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Nemanja88

Vidim ja da ste vi neka filozofska dusa,svaka cast,i lepo sto imamo medju nama i jednog tako pametnog i elokventnog Kolegu. Nisam i dalje uspeo da shvatim sta vam konkretno smeta a to vise i nije toliko vazno,kad sami ne zelite da to iznesete ne bi dalje insistirao. Sto se funkcionisanja Foruma tice,takav je kakav jeste i mi se u saradnji sa svim ostali dobronamernim clanovima trudimo da ga svakim danom unapredjujemo...namerno podvlacim ovo "dobronamernim" jer nisu svi takvi a s toga je i politika rada moderatora malo ostrija. Vidim da ste relativno nov clan pa vam zelim da se jos malo upoznate sa radom ove nase muzicarske zajednice i uklopite u funkcionisanje iste,mislim da ce vam tada mnogo manje stvari smetati.

Uzgred,persiranje je stvar osnovnog vaspitanja u komunikaciji sa nekim s kim se ne poznajem tako da,nema to uvek veze sa uvazavanjem. Hvala

Star 23.10.2010, 19:34   #142
armin
Banovan!

Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
armin befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Meni smetaju filozofi, te oni sto guse te pametuju... Ono iskreno... Joj ljudi... Pa ako ima pravilnik takav je kakav je i tacka... Pa sto kad odete u trgovinu tj. trzne centre Big trgovine nepitate mozel jeftinije ili na veresiju ili.bilo sta. .. Pa kad nesmijete i netice vas se... Tako i ovde ako vam nepase nemojte razglabati o glupostima, ovo muzicarski forum a on meni objasnjava drugu palatalizaciju. Ma daj. .....
Jednostavno ako ti smeta prosetaj.... I najzad tema je kako da se poboljsa sajt a ne kako pravilnik nevalja.... Ja znam da bi za poneke bilo najbolje da nema pravilnika da.mogu raditi sto hoce.

Ovaj sajt da nevalja kako neki pisu ne bi imao hiljade i hiljade clanova.... A dzabe nema ni u babe...

jos jednom nemojte mi zamjeriti... Inace nevolim ovakve diskusije...
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato:
@Vule oteo si mi slova sa tastature... bravo nista drugo za reci

Promijenjeno od armin (23.10.2010 u 19:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
armin je offline  
Star 23.10.2010, 19:45   #143
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala puno na lepim recima, ali odmah da kazem - nema potrebe za takvim cinizmom. Nisam ja nikakva "filozofska dusa". Drago mi je da smo se makar u jednome razumeli - a to je da niste shvatili sta je to konkretno sto mi smeta, jer sam upravo to i hteo da izbegnem (da se ne ponavljam iz kog razloga). Sto se clanova tice, upotrebili ste rec "dobronamerni", koju bih ja, da sam na Vasem mestu, zamenio sa "ozbiljni", jer ne verujem da ovde ima ljudi sa losim namerama, koji bi da "ruse" forum, spam-uju i sl. Malo je preostro za nekoga reci da je opozit od dobronamernog, tj. "zlonameran". Slozili biste se da je "neozbiljan" pogodnija rec, koja usput i nije uvredljiva. A u vezi "uklapanja u funkcionisanje" nakon cega ce mi mnogo manje stvari smetati, pa upravo sam o tome i govorio. Govorio sam u smislu da je nazovimo "rezim" takav da svi clanovi moraju da mu se bezuslovno povinuju, i ne smeju javno da iznose primedbe na rad njegovih "poglavara". Poenta je da bi oni koji sprovode taj rezim, kao i on sam, trebali malo da se adaptiraju u odnosu na clanove i postojecu situaciju, a ne da rade kao i uvek, i to po svaku cenu. Naravno, postoji granica te gipkosti, ali se na kraju shvati da je stub svega upravo tolerancija, i to jedino obostrana.

Sto se persiranja tice, u prosloj poruci sam se trudio da Vam se obratim "bezlicno" kako bih izbegao eventualnu gresku, ali evo sada Vam persiram. Slazem se da je to deo kucnog vaspitanja, ali postoji i neko "poslovno", kao i "zivotno vaspitanje", koje kazuje da se persiranjem nekada mogu udaljiti ljudi, tj. da je direktan govor mnogo prakticniji sa neke neformalne stvari, te ga iz tog razloga i praktikujem. A i jos jedna stvar - kada se nekome persira, uglavnom se sva sustina time usmeruje na tu osobu, a moje govorancije su usmerene na sve,tj. "erga omnes", ali sam se sada trudio da budem kulturan prema Vama, kao i da budem razumljiv svima.

I jos nesto, ako ste vec resili da mi persirate, onda to radite velikim slovom, jer "vas" oznacava mnozinu, dok "Vas" znaci nesto vec sasvim drugo .

Kao sto sam rekao i kolegi Vaxter-u, ja sam tu da pomognem sta i koliko mogu svojim skromnim znanjem iz oblasti muzike, kao i da poslusam savete iskusnijih kolega i da saznam nesto novo. A uvek sam voljan da na bilo koji nacin pomognem u radu foruma, na polju nekih drugih oblasti u koje se razumem vise nego u muziku, bez ikakvih zahvalnosti i "hvalospeva", vec iskljucivo za dobrobit drustva, a ne pojedinaca. Jer kako ja vidim, a i mnogi drugi, ovaj forum bi apsolutno fino mogao da funkcionise sa samo 10-ak "odredjenih" clanova, sto ni malo nije u redu. Definicija foruma vuce korene jos iz Starog Rima, i zna se koji su sinonimi za isti.

Pozdrav, i drago mi je da smo se razumeli .

@ Armin: Kolega, ako ne volite ovakve diskusije, jednostavno ih zaobidjite. A ako imate nesto licno meni da kazete ili da pitate, slobodno posaljite PP. Jer smatram da je "@Vule oteo si mi slova sa tastature... bravo nista drugo za reci" malo neumesno...

Promijenjeno od Nemanja88 (23.10.2010 u 19:48 sati)
Nemanja88 je offline  
Star 23.10.2010, 19:50   #144
armin
Banovan!

Standard

joj moderatorima treba dati platu svega mi ne bi ja ovo mogao raditi...
kad ti je neko uporan tj. naporan... lele
armin je offline  
Star 23.10.2010, 19:56   #145
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Standard

Tema je pod nazivom "Sta vam smeta na forumu?", i ja upravo to i pokusavam da stavim do znanja onima kojima je to i potrebno. A to sto nekome smeta sto postoje i skolovani ljudi koji paze na svoje izrazavanje, ili ako eventualno ne razumeju to sto pise, to je onda vec njihov licni problem . Jer mozda je problem bas u pravilniku, mozda bas nesto u njemu ne valja? I sam Ustav se da promeniti u korist gradjana, a ne Pravilnik foruma u korist clanova. Samo, kao i u pravom svetu, nekome to odgovara, a nekome ne ...

Kako god, jos uvek nisam dobio odgovor na pitanje koje sam postavio na prosloj strani, a to je: Koji uslovi moraju biti ispunjeni da bi neko mogao da "skine" fajl veci od 8mb?
Nemanja88 je offline  
Star 23.10.2010, 20:10   #146
armin
Banovan!

Standard

Pa de malo prelistaj forum pa ces znati... dok si to pisao mogao si vec jednu 4hiljade puta da nadjes...

Imas kao najbolje rjesenje donaciju
igraj kviz upload itd...

listaj
armin je offline  
Star 23.10.2010, 20:15   #147
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard **

@nemanja 88

Odgovor na vase pitanje: necete moci da skinete fajl veci od 8 MB.
gega je offline  
Star 23.10.2010, 20:19   #148
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Nemanja88

Ja sad kao Moderator koji radi po pravilniku treba da vas opomenem za postavljanje pitanja na pogresnom mestu,i to bas onog na koje smo odgovorili mnogo puta,a necu,kaznicu vas za nesto drugo,mnogo ozbiljnije ako nastavite sa tom praksom (sigurno naslucujete o cemu se radi a vezano je za download materijala),i kazna ce biti mnogo ozbiljnija,zato povedite racuna dok ne bude kasno...odgovor na svoje pitanje potrazite na ovom mestu: http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18

Jednom davno sam nekome ovde objasnjavao osnovnu razliku izmedju pametnog coveka i pametnjakovica,pa pokusajte da pronadjete to da procitate i razmislite o tome. Hvala

Star 23.10.2010, 20:31   #149
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Standard

Puno hvala sto sam ovog puta prosao bez "sankcije". Mahinalno sam postavio pitanje na pogresnom mestu, i zbog toga se ovim putem javno izvinjavam. Inace, ne "naslucujem" zbog cega bi mogao da budem kaznjen, a vezano je za download materijala, pa ako moze mala pomoc, tj. objasnjenje? I ne znam kakva je to moja "praksa"?

Sto se tice razlike izmedju "pametnog coveka" i "pametnjakovica"... Pa, smatram da ste Vi najmanje kompetentni da izvrsite tu procenu, i pomalo je nekulturno obracati mi se u tom kontekstu. Ovo Vam kazem kao covek coveku, a ne kao "clan Moderatoru".

Da ne idemo dalje u OFF, tema se zove kako se zove, ja sam svoje izneo, a vi (mnozina) radite kako smatrate da treba.

Samo bih zamolio da mi odgovorite na pitanje, a onda se povlacim iz teme, posto vidim da sam "trn u oku", pa ne bih vise da stvaram situacije koje bi eventualno mogle da dovedu i do ozbiljnijih posledica po moj account.

Pozdrav, i sve najbolje!
Nemanja88 je offline  
Star 23.10.2010, 20:39   #150
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Bicu kratak:
Skidanje materijala sa download sekcije na zahtev clanova koji na to nemaju prava i deljenje istima je zabranjeno i bice sankcionisano.

Na ostalo se ne bi nastavljao,mislim da je nepotrebno. Hvala

Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije