|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1471 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ako odrastao covjek spava "kao mala beba",onda je to jako neugodno.
U praksi "male bebe" sat vremena spavaju a sat vremena placu. A to nije bas nesto.... ![]() Obicno "kao male bebe" spavaju ljudi koji imaju neke kredite u banci....itd.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Nishki
|
![]()
Upravu si Sejo.........ili imaju malo seksa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
milanceshow je 100% u pravu, sve to ima veze sa sexom. Ne kazem ja da nemas redovan sex, nego da treba da bude jos redovniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Drugar foruma
|
![]()
evo i ja da se pozalim da sam jutros prvi put izasao na testove za auto i okinuo
![]() ![]()
![]() |
#1475 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vidis Sejo u pravu si, samo sam ja kontao da ces ciljat na to da pisaju u krevet
![]()
![]() |
#1476 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Spavati kao beba znaci....sat vremena spavanja pa Sisa....dva sata spavanja pa opet sisa...ili??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Nishki
|
![]()
Znaci.......sve se vrti oko sise..............znao sam..............Eto Zeljko,pronadjosmo resenje i za tebe.Pozdrav i zelim ti laku noc!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e svaka ve cast momci, ovde nema sanse da se covek pozali - konstantuje mu se uvek "nedostatak seksa"
![]() uskoro ce sledeci primer : "treba mi ritam za .." odgovor: "aman kakav ritam? treba ti seks" ![]() msm. ja s´tem nemam nista! i ne zalim se ..ne mnogo ![]() a gde su nam dokotori forumasi? mislim na one prave koji su studirali ![]()
![]() |
#1479 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() @grandija druze sta ce nam bolji doktor od Milanchsowa?Ja rekoh vec kada sam komentarisao u njegovom profilu da covjek zna sve i svasta,tako da oprezno ![]() Sto se tice sexa ja ne vidim kod mene da imam problema nekih jos uvijek hvala bogu a takodje nisam jedan od onih sto su Schwanz gesteuert kosto kazu svabe...neznam kako da prevedem na nasem da bih me i ostali razumeli...Proslo je to mene ali ipak odrzavam i sex onoliko koliko treba....Po vasem ispade da naprimjer jedan mladic kao Dell naprimjer jer nije ozenjen ima problema radi nedostatka sexa pa ne moze da spava...Ja ne vjerujem da je tako i da moze samo to da bude uzrok nesanici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
zeljko
"oporezovani repic" hehe eto da i ja pozalim malo.. jucer komsiji iznad mene,zastopo se odvod,i zvao nekog majstora da mu odcepi. Majstor napravi poso,i ode,a meni ostavi na deki(plafon) u kuhinji,kupatilu,i hodniku kvalitetnu fleku,jer je majmun gore razvalio cijev.. jedino pozitivno u tome,da imam kucansko osiguranje,a i zgrada ima svoje,pa cemo neki euric,da izvucemo,za ove hladne,hladne dane.. naravno,sanacija ce biti,sam svoj majstor,mozda mi izadju i nove plocice u kupatilu.. hehehe.. ps.mozda sam fulo temo,ovo bi moglo biti, i hajde da se hvalimo.. zivi bili, pa vidjeli.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|