|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#131 |
Godfather
|
![]()
Vish...
Lepo si sam rekao... K'o nenormalan... ![]()
![]() |
#132 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
...jebo te.... ![]() ![]() jesi ga unio preko praga ko mladu??? javi poslije prve bracne noci jeli bio nevin....mislim jeli u redu kljava ![]() i nek je sa srecom,i da zivite u skladu i ljubavi.amen ![]() vaxtere,nesto si se proljepso........ ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo još jedna pohvala...
Sati je tačno 03:07min i čeko sam do zadnje minute da se završi aukcija (bidding) za Korg EXB-MOSS...Dobio sam ga za 520eur sa slanjem i ostalim đavlima...Sad će neko reći da sam budala ali neka sam-da ga već jednom nabavim i da znam da je srce na mjestu...Ne mogu dočekati Ponedeljak da ga uplatim i da mi stigne...mmm....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
kakav si ti lik car si......... al svi smo isti po tom pitanju pogotovo kad posao stoji e onda je na redu kupovina opreme "sreca" sto nemamo para koliko bi hteli jer bi opet bilo malo........
pozzzzzzz i da te sluzi taj moss
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo još dvije vjesti...Jedna katastrofalna a jedna vesela...Prvo žalosna...
Otišo mi MOSS...Nisam imo onaj đavo PayPal (jebem im sve živo i mrtvo ko ga izmisli),i nisam uplatio rok 24h...Danas stigo mail da sam dobio penal za neplaćen račun i da ga prodaju drugome a ja ispadam iz igre-brisaće moje bidd-ove...Et nepravde... A sad malo veselija,kao što znaju bliže kolege sredio sam svoj akvarij i stavio ga na takmičenje...Sve komplet sam i snimio preko kamere i stavio na YouTube pa ko ima želju,neka vidi,ima da vam se sviđa...Inače osim muzike droga mi je akvaristika i žene...mmm....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sutra cu i ja da snimim moj akvarijum posto sam i ja na neki nacin zaljubljenik u te stvari
![]()
![]() |
#138 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz### Tesla jebo te patak to mi djete gleda Cartoon Network,Tom&Jerry i Scooby Doo...Šta da radim nisam ja čiča sa studijem pa sad da pravim pozadinu...Važan je akvarij,batali zvuk ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
care nista lose nisam mislio nego obrnuto extra je ispalo......
a akvarijum je super ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Godfather
|
![]()
Picnuo ga radar samo tako...
![]() Ja sam kao klinac bio bash zalusjen time, ali sam ostavio jedne zime dedi da hrani ribice dok sam bio na zimovanju... Kobna greshka... ![]() Od tada sam batalio...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|