|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Casper,potpuno se slažem.Peter Baartmans je zaslužio,u najmanju ruku,da bude 30%dioničar Yamahe...On je ubjedljivo najbolji prezentator kojeg sam do sad čuo,a čuo sam skoro sve(naravno,mislim na sve brandove)Pozzz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Auuu , ala su ovi tyros-i extra masine , nema sta reci , evo i ja prdjoh sa psr 1500 na tyros 2 , za pocetak hehehe a kasnije neki bolji t3 ili t4 .... al pervo da se ova spravica sredi , pa cu da postavim na demo snimci
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Jedino tako da nesto i bude od audio styles na taj nacin, da se prosiri tih 124mb. Inace ako ostane ovako za mene je jedna obicna glupost. Sto se tice samog YEM, Yamaha nije ni planirala da ima sound creator. Zato sada i cekamo godinu dana da bi mogli ono sto vec T4 odavno moze.
Dodato: Jedino tako da nesto i bude od audio styles na taj nacin, da se prosiri tih 124mb. Inace ako ostane ovako za mene je jedna obicna glupost. Sto se tice samog YEM, Yamaha nije ni planirala da ima sound creator. Zato sada i cekamo godinu dana da bi mogli ono sto vec T4 odavno moze. Ja bi licno radje da Yamaha napravi jedan dobar drums expansion koji nije toliko kompresovan i koji zvuci zivlje. Takodje se nadam da ce Yamaha ubaciti dobar drum editor u YEM gdje mozemo lako da popravimo bubanj u samom ritmu. Nesto slicno sto Korg vec ima u pa3x. Promijenjeno od mikimiki (14.10.2014 u 18:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Ma svidja mi se ova petica sve vise i vise
![]() Pa jedina klavijatura koja ima alternativu. Ako neradi Tyros5 Yem,rade Tyros3/4 Sound creatori,ako ih ne prodas........ ![]() ![]() Fino se je Yamaha sjetila toga,.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo stigao novi OS 1.10 i YEM 2.20 za Tyros 5
Dodato: Još jedna novost YEM 2,20 može uvesti SF2 podatke pomoću drag and drop i to radi savršeno! Uvezeni sound možete uređivati dalje u YEM. Jednostavno povucite SF2 datoteku putem drag & drop u gornji dio editora i onda se automatski stvara paket s odgovarajućim soundovima. Ovo sam prepisao sa yamahinog (njemačkog) foruma, za kolege koji neznaju njemački Promijenjeno od Drazen1964 (30.12.2014 u 16:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Propustio si pogledati par postova iznad, već smo komentirali novi update.
![]() Da, može se unijeti SF2 ali tu su i još neke novine. Evo popisa Citat:
Čini se da je sve što treba tu i pod rukom. Ipak, žali mi se @tyros2 da je YEM nešto spor s manipulacijom nekih packova. Treba još provjeriti tu informaciju, vidjeti da li je izvršena i nadogradnja sam klavijature. Pokazat će vrijeme i čut ćemo što kažu korisnici. @Drazen1964 - sjećam se da si se raspitivao o Ty5 i da si planirao kupovinu. Kako je to na kraju završilo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Po pitanju kupovine Tyros 5 čekam da Yamaha riješi svoje propuste, klavijaturu sam probao u Ptuju prije par mjeseci i bio sam ugodno iznenađen sa gostoljubivosti prodavača. Spojio je Tyrosa na razglas i imao sam priliku probati par sati što sve nudi Tyros 5, snimio sam par audio datoteka sa HD rekordingom u samom Tyrosu, da mogu kod kuće preslušati. Tyros radi savršeno na kvalitetnom razglasu i ima druka u što sam se i sam uvjerio, tko kaže da nije tako nema pojma o čemu priča ili još nije probao klavijaturu na kvalitetnom razglasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Tyros5 radi izvrsno, mislim da tu nema spora.
Da li misliš na neke druge propuste osim YEM-a koji je bio problematičan? Nadam se da su ovom verzijom zakrpali sve rupe i rupice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
![]() |
![]()
Hvala kolega na odgovoru, sad mi je jasno ovo za pack. Kakvo je stanje sa npr mojim ritmovima koji koriste taj pack, idu u isti folder gdje i moje boje, i onda sve radi kako treba? Najvise me zanima ovo. Npr, set sa T4, dao mi prijatelj, ima custom drum kit i neki user strings koji mu je bio na mjestu 120, i njegova gitara sa user mjesta 60. Naravno u mom T3 ja moram to prepodesiti, jer je on limitiran na 127 mjesta. Jel i T5 ima taj problem, ili ce on sve te boje sa T4 citati kako treba ako ubacim i njegove ritmove u isti folder?
Dodato: Da budem precizniji. Imam folder sa drum setovima i bojama sa T4, i recimo jedan style. U tom style-u, na perc traci je neki njegov custom set sa user mjesta 5, na drum traci drum kit sa user mjesta 20 (mislim na user mjesta u drum setovima). Na bass traci je npr mega bass, na pad traci i ostalim trakovima neki od njegovih user boja. Ako ubacim sve njegove farbe, drum setove i ritmove u jedan folder, da li tyros 5 ocitava sve kako treba, ili ja moram rucno stelovati i pogadjati gdje je koji set bio? I kojim postupkom uopste taj folder sa usb-a postaje pack, ili se u YEM-u jednostavno selektira sve, i prilikom importa to postaje pack? Promijenjeno od Sky Net (11.03.2015 u 15:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Svaki set sa Tyros3 ili Tyros4 ces staviti u posebne foldere,
Znaci u jedan te isti folder sve sto je vezano za taj set:Library sa custom voices/drums,multi pads,styles,Registrations... Onda ih takve nalodas/importujes u Yem. Pack ce sve zapamtiti i u ritmovima,Multipadovima ce sve raditi kako treba. Iz Yema ih lodas u klavijaturu,..moj savjet lodanje preko USB. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | Sky Net (11.03.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|