|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1341 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala momci na lepim zeljama, nadam se da ce sluziti duze nego prethodni (nemam bas nesto srece sa satovima hehehe...)
Grandia druze kupio sam ga u jednoj juvelirnici zove se Dorotheum, mislim da ih ima po celoj austriji, ali i ako nema npr. u Becu, mozes otici do predstavnistva marke Fossil, nacices takav 100%, a platio sam nesto malo jace od 90 eurica. Jedina mu je mana sto pisti na svakih sat vremena, a nisam jos provalio menü da vidim gde se iskljucuje ![]() P.S.: I naravno, veliki plus za koznu narukvicu, posto su mi se metalne vec na glavu popele ![]() P.S. drugi deo: Rekao sam kad mi ovaj sat rikne, sledeci dolazi u obzir samo marka RADO (ko se malo razume u satove zna sta pricam). Mozda sam malo fanatik za rucne satove, ali volim imati dobar satic... Promijenjeno od yamahapassion (26.07.2010 u 23:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisi jedini,moj fetis su satovi isto,imam jedan fossil,jedan Casio Wave Ceptor,i dva diesela od kojih je jedna kopija od 5e,al ima beli kais pa se slaze uz neke varijante,a RADO bih i ja posedovao veoma rado.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Nishki
|
![]()
@yamahapassion
Nemoj da se sekiras mnogo zbog te zvonjave na svaki sat!Bitno je da cujes kada treba da ga iskljucis! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@yamahapassion
Koliko vidim,ovaj sat kad se stavi na ruku,tacno se moze znati kada je dan a kada je noc. ![]() Salim se malo,...........a sat kao sat-svi volimo da ne brza i da ne kasni. Bice on dobar. ![]() Inace ja vec godinama ne nosim sat,a nekada ga nikad nisam ni skidao sa ruke. I sjetim se nekadasnjih(davno) vrhunskih svicarskih: "Darwill","Aretta", "Cortebert"........... Kasnije "Seiko".........itd Tada se gedalo da li sat brza ili kasni u sekundama. Takodje,kupiti nekome sat kao poklon,je bilo vrlo vrijedno. Mislim da je pojavom mobitela sat izgubio svoj nekadasnji ugled i potrebu, kod dosta ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ma nije to zvonjava Milance, to su samo dva kratka signala u trajanju pola sekunde, ali me to jako iritira... A sto se tice satova kao potrebe Sejo je u pravu, posto satovi ustvari vise sluze kao modni detalj, ali opet volim imati na ruci neki lep sat, ko sto rece Svrakan, neka vrsta fetisa. To, i suncane naocale. Bas su mi pre neki dan za oko zapale jedne naocale marke "oakley" ali malo im je bila prevelika cena, a i ovde leto vec na izmaku, pa nema svrhe da kupujem, dobre ce mi biti i moje stare "alpina" jos ove godine, a sledecu sigurno kupujem nove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Imam troje djece i dobio sam ih odjednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Kao kod kuće
|
![]()
Masala,nek su ziva i zdrava,e to je posao majstore,ko zna,zna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Nishki
|
![]()
@ramelow
Svaka ti cast!!!!Nek je sa srecom! |
![]() |
![]() |