|
![]() |
#111 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.10.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li netko koristi ovu klavijaturu?
Postoji i paket ritmova i boja za nju: World Music Expansion Pack - Balkan (East Europe) Ako netko vidio čuo bio bih zahvalan za informacije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Vredan član društva
|
![]()
@piramida javi mi se na pm za terce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@formula95
Drugar,najbolje je ovdje objasniti vezano za te terce. Neka ljudi kojima to treba ili nisu upuceni mogu procitati i nauciti nesto. To je i smisao ovog foruma a ne preko PM. Meni ne treba,ali mislim da bi bilo kolegijalno. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | zcrnicy (23.10.2012) |
![]() |
#114 |
Vredan član društva
|
![]()
@Sejox u pravu si skroz, sutra cu to napisati, ali cisto da se zna da to nije moj materijal
![]() Dodato: @Sejox ipak ne moze ovako. Postavio sam temu i objasnio to za terce, ali je uklonjena. Jebiga, ovaj forum je mnogo ogranicen i vidim da nema druge nego ga napustiti. Pozdrav i dovidjenja! Dodato: Izvinjenje! Povlacim ovo sto sam rekao za forum. Tema je sa dobrim razlogom obrisana, a ja nisam procitao poruku koju sam dobio od administracije. Za terce nema druge nego da mi se javite na pm. Pozz Promijenjeno od formula95 (26.10.2012 u 18:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi ja moram da se pohvalim!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Smanji euforiju, mlatnuce te cuka, toliko ogromna razlika izmedju tih instrumenata pa bas i nije, da bi radi toga eventualno dozivio Infarkt.
![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice tvoje jadikovke da je forum "ogranicen", tu si totalno u krivu... uglavnom se na kraju ispostavi da su ograniceni clanovi koji nikako da skontaju da ovo nije divlji piratski forum sa brdovitog Balkana. Promijenjeno od tranzit (09.11.2012 u 01:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Vredan član društva
|
![]()
Znam znam, napisao sam da se izvinjavam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2020
Mjesto: Nemačka
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Pooooozdrav svima
![]() vidim da je tema neaktivna a ja sam relativno nov član - pratio sam rad foruma par nedelja bez da sam se registrovao i eto... dođe red na to da se i sam registrujem da bih mogao postavljati pitanja ![]() Trenutno imam Yamaha PSR 3000 i nov sam u čitavom svetu muziku ![]() Ima li neko neke preporuke za mene šta bih trebao kao početnik da radim/čime da se pozabavim najpre... Polako se učim osnovama klavira/klavijature sam preko interneta. Svaki savet je dobrodošao. Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|