|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#111 |
Drugar foruma
|
![]()
antalus1000
POzdr. ne zaomije nema kontrole ! Samo PA 60 ima ugrdjen Fabricki Pozv i nemoj da zajebes instrument stalno cackas dok nezajebes tu Masinu aj Ziveo |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
oko svega sam se raspitao sa jednim ortakom kome su zanimanje kompovi ali razvaljuje sve na tu tematiku. imamo jednostavno resenje za ugradnju flash kartice od 8gb za 15e. i to je smesno sta ima da se uradi, on ce da nadje shemu ploce i da vidi da li ima kontroler ili nema. ako ima kontroler moze da se ugradi kartica od 8gb koja se ne greje i kojoj ne treba posebno napajanje
e ako nema fabricki ugradjen kontorler onda nista od toga jer je tesko naci drajvere, a ako ima kontroler onda se samo zalemi IDE 2.5'' i jos jedan deo i radi ko ludo. eto ako neko provereno zna da li ima kontroler ili nema neka ostavi post ![]() mada on decko kaze da bi taj kontroler trebalo da se ugradjuje fabricki jer je ista ploca od pa50 i pa80 ![]() nisam bio dugo na forumu, studiram u bg i dolazim vikendom i iskreno sam vas sve pozeleo ![]() jao ljudi ovo je jako vazno ako postoji kontroler moze da se ugradi kartica od 8gb a ne hard disk i sve kosta oko 15e. ako neko zna neka javi da li postoji kontroler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Odomaćeni član
|
![]()
Logicno bi bilo da je vec fabricki ugradjen. Ne verujem da su mnogo toga menjali, ako su vec ploce od pa50 i pa80 iste.... No, neko sigurno ima proverenu informaciju...
![]() |
#114 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
brate ako ima kontroler na ploci sve se zavrsava lako, ne treba da se ugradjuje hdd vec se ugradjuje memory stick od 8gb provereno i ne treba da se cacka oko napajanje ama 15e kosta celokupno zezanje i nema da se greje uredjaj i slicno, covek koji se bavi elektronikom mi je to rekao ali je genije za takve stvari
![]() dolazim sledeci vikend iz bg. a dotle se raspitajte u vezi kontrolera. ovde se nista ne desava.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.02.2008
Downloads: 73
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
A zar se ne moze HD spojit externo na dovod struje da ne uzima od klavijature?
Ja mislim da bi to moglo bit rjesenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Odomaćeni član
|
![]()
Trebalo bi da moze .... 2.5" IDE diskovi koriste samo 5V
![]() |
#117 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
jedan ortak je nasao resenje za ugradnju kartice ako bude radilo javljam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.02.2008
Downloads: 73
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ajde care javljaj ziv bio!
Usput pitanje jel se mogu onda stavljat midi fajlovi direktno na HD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
moci ce ali cekam druga da dodje iz bg pa da mi to odradi
![]() ne ugradjuje se hd u klavijaturu vec se ugradjuje kartica koju mozes da ukljucis da izvadis i ubacis u komp. prebacis sta ti treba pa je vratis opet u klavijaturu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
![]() |
![]()
pa dobro, jeli ti drug mjesec dana putuje od Beograda?
sala mala! a evo sad nesto od mene, pa mi recite vase misljenje. pogledajte: http://www.flashmemorystore.com/clea...k-adapter.html http://www.youtube.com/watch?v=pNca1MxcQZs Promijenjeno od KORGX5D (25.05.2008 u 12:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
|
|