|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To nije slučaj s ostalim instrumentima, oni su negdje u rangu europskih. Zašto T5-61 košta oko 37000 kn (5000 eura)? To treba upitati trgovca koji ju prodaje.
Lako je za Graz. Tu je online kupovina koja je kod tehničkih stvari uobičajena, sigurna i konkurentna. Promijenjeno od casper (25.03.2014 u 15:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Thanks
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Doslo vreme da se menja HD na tyrosu 5. Sta predlazete, kakva su vam iskustva? Gledam nesto ssd kingston 120gb...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
SSD od 120 su po cijeni isti kao "obični" HDD, pa je ovo dobar izbor. Predpostavljam da znaš da nećeš dobiti ništa na brzini ali to niti nije bitno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | palas (05.03.2021) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Da, znam sto se tice brzine. A i 120 mi je ok kad vidim da sam za 5 godina na starom hd od 500gb potrošio svega 7gb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nadam se da budete te sitnice riješili dok ja ne uplovim u t5
![]() Pozdrav mojim prijateljima sa obe strane bare! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Mario Jarane,cini mi se da nije do nas do Yamahe je...
![]() pozdrav I tebi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Pozdrav i tebi romario, gdje si, ne viđam te na forumu, sigurno se pare vrte pa nemaš vremena za nas smrtnike
![]() Hmmm, meni tu nešto nije jasno (vraćam se na temu). Ajdmo definirat terminologiju. Pack je više Customa stavljeno u grupu, u YEM-u se on prikazuje kao My Pack, na mojoj slici je jedan označen u kojem se nalaze kitovi bubnja. Custom je jedan cjelokupan sound, recimo jedan kit bubnja. Element je dio Customa. Element > Custom > Pack Ako se Tyros 5 ne može "puniti", tj. ako se Packovi ne mogu "dodavati", kako se onda upisuju oni koji su kupljeni kod Yamahasofta? Custom se može editirati unutar YEM-a, izrađivajući neki vlastiti novi ili editirajući neki stari. Svaki put te traži novi naziv, to bi bilo logično jer si radio izmjene na njemu. Međutim, ne bi mogao mijenjati ime Packa jer bi narušio njegovu strukturu. Kada bi mogao izmjeniti ime Packa svi Customi u njemu bi izgubili "putanju" prema svojim elementima i ne bi "radili". E sad, ovo što kažeš me malo zbunjuje. Citat:
No dobro, pričekat ćemo još nekoga tko ima Ty5 na stolu pa da čujemo i druga iskustva. Ja ne mogu biti relvantan jer Ty5 još nisam kupio ... a i ne zna se kad ću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Da to je taa terminologija.
Ja bih to jos dodao ovako: Element > Custom > Pack >YEM E sad ovako.U YEM-u kliknes na PACK I u tom Packu pravis novi voice ili obradjujes neki vec postojeci I sejvas u taaj PACK.Mozes izaci iz toga PACK-a I kliknuti na neki drugi PACK,otvoriti ga I raditi isti postupak kao na predhodnom ali,ALI: Posle toga mozes sve te PACK-ove da posaljes u klavijaturu ,ano sto je vec u njoj bice izbrisano.. Yamahine PACK-ove nije moguce obradjivati,mozes jedino izbaciti iz PACK-a Voices:drums koje nezelis da lodiras u klavijaturu ALI opet moras sve PACKo-ve da lodiras I naravno brise se sve sto je u Klavijaturi. Tako je I kod kupovine Yamahinog PACK-a.Downoadujes PACK u YEM I onda OPET......aiiiii sve ponovo... ma Katastrofa >>>uh E da jos jedna stvar ![]() ![]() ![]() ![]() Dodato: Lodanje iz Tyros5 u YEM nije moguce! Promijenjeno od tyros2 (05.07.2014 u 18:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Da ti ne radiš slučajno sa samo jednim packom istog imena? Ako se pack u YEM-u zove Casper i onaj u Ty5 ima naziv Casper, logično je da se prilikom "prebacivanja" briše ovaj u Ty5. Nadam s e da imaš barem dva packa različitih naziva. Jer ne vidim logiku da uvijek iz početka moraš puniti ROM u Ty, i ako želiš unijeti samo jedan Custom .... ne znam, to je stvarno bad. Ali ako je i tako, što se može .... malo pričekaš i ne trpaš bilo što u klavijaturu.
Laodanje iz Ty5 u YEM - mislio sam na prebacivanje podataka. Kako nije moguće? Kako onda dobiješ sadržaj u YEM? Za ostale opcije u YEM-u ne vidim problem. Možeš stvarno uraditi sve, kreirati novi Pack, međusobno kopirati sadržaje, preimenovati, brisati, mijenati PC ... edit za voices je izvsno odrađen. Ne znam, sad će se javit @darko87 da kaže koju. ![]() Promijenjeno od casper (05.07.2014 u 19:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|