Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 28.07.2011, 11:27   #1
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

@Simeke
Realno dovoljno je ovo-
Pa2xPro je ugradjen Master EQ koji sa kojim ne mozes pogoditi odredjenu frekvenciju i ide na gomilu!Kod Pa3 je Master EQ sa kojim mozes pogoditi najsitniji detalj,znaci tacno izvuci neku frekvenciju koja pravi guzvu i smetnju u kompletnom aranzmanu!Meni je to sasvim dovoljno da napravim bolji zvuk za 15% nego na Pa2xPro...Verujte mi veliko je 15% i to vidis kad se namontira druga klavijatura pa ti grunes posle njega!
Pa3x ima najnovije efekte i bolje i vise efekata(a "svi" znamo koliko znaci dobar efekat) i mozes sloziti i editovati vise i mnogo bolje efekte nego na Pa2xPro sto moze dovesti do poboljsanja zvuka jos nekih 10% i plus onih 15% to je 25% i mislim da je to vec vrlo vrlo osetna razlika u zvuku i eto da ne bih isao sad u sirinu ovo je sasvim dovoljno da dam par argumenata kako ce Pa3x da zvuci bolje nego Pa2xPro!A kad dodas na sve to noviji editing bubnja i to nego na Pa2xpro opet idemo jos dalje u tom pogledu . . . Jel' ovo sto sam napisao nerealno???
Izvolite na svirku da cujete razlike . . . VENI,VIDI,VICI

Promijenjeno od Marco7 (28.07.2011 u 11:29 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote
Star 28.07.2011, 11:33   #2
svrakan
Kao kod kuće

svrakan's Avatar

Registrovan/a dana: 22.11.2007
Mjesto: Subotica
Godina: 46
Downloads: 1408
Uploads: 27
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 133 puta u 116 Postova
Instrumenti: Korg pa3x pro,Kurzweil Pc3k61
Interesi: Muzika
svrakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
svrakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Zaboravio sam da napisem sta mi se jako svidelo,ima dosta dnc novih boja koje rade jako dobro,mada za moj nacin svirke najvise mi se dopala Lead guitar DNC koja je za pratnju u rock ritmovima jako dobra i nema potrebe za semplom,to se najbolje moze cuti u fabrickom ritmu Open Rock 1,zatim nekoliko saxofona novih dobrih,bas gitara,violina je bolja,ima opasna usna harmonika,ima desetak novi drum kit-ova sa amb. forom,i bas bih tu voleo da neko pokaze kako moze da zvuci pa3 fabricki,malo da oboji neki fabricki amb kit sa eq i da cujemo.Znaci ponavljam nisam protiv pa3x daleko bilo,verovatno cu ga i ja jednom kupiti,ali bih voleo da cujem neki snimak koji ce me razuveriti.E sad na youtube ima jedan snimak rumbe sa pa3,i tu se desava jedna neobicna stvar,covek pusti bubanj i radi super,ma extra,al kad je uhvatio akord i bas je dobar i kontra ma sve,ali kao celina se nista ne slaze,ja se nadam da cu u skorijom buducnosti biti razuveren,ali po ovom sto sam do sada cuo jok.
E da i dodat je jos plus jedan efekat i na ritam i na boje sto je veliki plus.

Promijenjeno od svrakan (28.07.2011 u 11:37 sati)
svrakan je offline   Reply With Quote
Star 28.07.2011, 11:42   #3
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Gde sviras Maki da dodjem da te slusam?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  Reply With Quote
Star 28.07.2011, 11:52   #4
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Gospodine rekao sam ti Do nedelje cu biti u Yuppie-u u Ulcinju u Donjem Stoju!Svako vece im po neko gostovanje,konkretno sinoc je bio Pero Trokadero i ove dve noci su neka gostovanja samo sto ne znam raspored kad je ko a ja sam tu svake noci regularno i bicu do nedelje a posle moram da se vratim jer imam ispogadjane svirke u avgustu jbg
Star 28.07.2011, 12:09   #5
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Gospodine ako do nedelje uspem da se resim temperature dolazim,u nedelju nastavljam da radim

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  Reply With Quote
Star 28.07.2011, 13:51   #6
Niikkola
Vredan član društva

Niikkola's Avatar

Registrovan/a dana: 15.08.2008
Mjesto: Philippines
Downloads: 768
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: DavidSwoniAJ
Interesi: DavidSwoniAJ
Niikkola befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Niikkola pošalji poruku preko ICQ messengera Niikkola pošalji poruku preko AIM messengera Niikkola pošalji poruku preko Yahoo! messengera Niikkola pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Jedno pitanje za ljude koji su uzeli korga pa3x, da li sada u novom korgu postoji mogucnost direktnog pravljenja stilova od midi postavke? Kao sto roland vec odavno ima! Da ne bi morao da se koristi style works, nego da to odmah u klavijaturi moze da se odradi... Ako ima mozda se i predomislim u vezi prelaska sa pa800 na pa3x... pozz P.S. Molim clanove da mi ne daju odgovore poput, imas dovoljno fabrickih stilova pa mozes njih da koristis ili tako nesto i mnogo drugih koji nemaju veze sa ovim pitanjem, hvala u napred
Niikkola je offline   Reply With Quote
Star 28.07.2011, 14:50   #7
korg
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.03.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 2322
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i TR
korg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard ...........

pitanje za ove koji vec posjeduju 3x.danas sam bio u music shopu i dodje jedan muzicar i pita da li je itina da pa3x moze da cita moss boje pa ja sad vas pitam da li je to istina ovaj prodavac ne zna jer jos se nije sreo s njom!!
korg je offline   Reply With Quote
Star 28.07.2011, 21:47   #8
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

hehe dobro bi bilo da moze moos,kao sto sam rekao danas sam se trudio da izvucem nesto i mogu vam rijet da ima cisci zvuk i jaci drum i sve ostalo sto se tice toga master eq mozes izvuci sve sto nisam mogao na pa2x i pa1x,mnogo sam se mucio oko bassa kontri i ostalog za juzni vetar pravim bass vec 7 mjeseci i ne ide ali sad sam malo exfekte i parametre probao i dobio sam na bassu onu zicu kao u juve sto je mile basss svirao to nemogu da dobijem ali hocu da mi bude ok,e sto se tice fabrickih gitara i ostalog daju se sredit u eq masteru sada sam je napunio 102 mb i mislim da ce mi biti sve to jer na svirkama ne koristimo puno svi znate par ritmova i to je to,ali od viska glava ne boli,ova klavijatura vec daje kristalan i studijiski zvuk ali pa2x i pa3x su male razlike,neko ce rijet lijepi moj roland yamaha svako ima svoj ukus,Da samo reknem onaj ko hoce JV da mu zvuci moze postic na ovakvim spravama,i mnogo bolje mi radi JV a ovi ostali ritmovi su isti,a sto se tice pravljenja ritmova postupak je isti,bilo bi dobro da su ubacili program koji konvertuje odmah u ritam ali ne ide steta jest eto toliko od mene,nisam nikad stavljao demo snimke pa je vrijeme da uskoro postavim sa pa3x dok sredim malo stanje sa vremenom pozz.
korg18 je offline   Reply With Quote
Star 29.07.2011, 04:56   #9
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ma ako zelite da iskoristite pun potencijal klavijature,morate da radite ritmove i boje od pocetka!
Star 29.07.2011, 09:07   #10
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Da je iko spreman na to verovatno većina ne bi svirala Korga.
Kao da ne znaš.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije