|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1081 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Cvele,izgleda bas da si lose srece.
Sta bih ja uradio u tom slucaju: -otisao bih u tu prodavnicu i vratio im Korga -trazio bih natrag svoj novac,a ne da mi oni nesto popravljaju-mislim da na to imas pravo,jer tek je 3-4 dana kako si je kupio -zaobisao bih tu prodavnicu u sirokom luku -otisao u drugu i ako bih bas htio ponovo PA800,sam sebi bih pozelio bolju srecu Ovo sve vrijedi,ako sam dobro shvatio da je klavijatura kupljena legalno u prodavnici i da imas uredno ispostavljen racun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a Cvele brate, ne mogu da vjerujem kud da se tebi to bas dogodi, znam koliko si se mucio da zaradis
![]()
![]() |
#1083 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
cvele sta da ti kazem, sto napisa sejo to bi i ja tebi preporucio.
Cao |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Sve što je rekao Sejo i još bih dodao : -zaobilaziti PA 800 u širokom luku.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Banovan!
|
![]()
hvala vam ljudi
![]() nego evo sta se danas desilo.... danas sam ucitao neki drugi set koji sam skinuo sa download centra...i sve normalno radi....svi samplovi rade kako treba...vala nista mi nije jasno vise set koji sam ucitao kad sam kupio klavijaturu je mozda bio prepun samplova itd....da nije bilo mozda do toga? inace taj set sam dobio od svog ucitelja i rekao je da mogu da ga koristim...kao nema problema snjim...al ko ce znati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Moderator
|
![]()
@cvele
Bice da je pun set, ali, proveravaj slobodno mesto SVAKI put kada palis sint, pa ako ti ni jednom ne bude pisalo 0 - spasen si ![]() Kolega @makso68 Molio bih Vas da se ne izrazavate tako, ispada da omalovazavate PA800, i automatski sve nas koji ga koristimo.
![]() |
#1087 |
KRVAVI
|
![]()
@makso68
Kolega... Nemojte pricati stvari koje nemaju smisla,ako imate neku zamerku na nesto...,bilo sta...., onda to argumentujte nekim dokazima,a ne govoriti nekom da zaobidje nesto u sirokom luku itd.,itd....nema smisla. Ovo vam nije prvi put da pravite ovako banalne greske,zato vas molim da ubuduce obratite paznju sta cete napisati i kako ce to da izgleda kad neko drugi procita. Prijateljski savet...
![]() |
#1088 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Kolega skoricnik nigdje nisam napisao,niti pomislio da omalovažavam kolege koji koriste Pa 800.Ne znam odakle vam takva konstatacija.Korg PA 800,s razlogom,omalovažavam i nisam jedini.
Kolega neconix,dokaza za ovo što sam rekao,samo u ovoj temi,ima više nego dovoljno.Ova podebljana slova mi više liče na prijetnju,nego na prijateljski savjet.Ako na ovom sajtu čovjek ne može slobodno izraziti svoje mišljenje,naravno nikoga ne vrijeđajući ili omalovažavajući(što ja nisam učinio,a ne daj Bože,ni pomislio),onda me slobodno trajno banujte.Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (08.04.2010 u 11:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo da se bata Del boy pohvali da je stigla nova Hohner Atlantic IV za svatove dusu dala, jucer me moja weltmeisterka iznervirala samo tako
![]() |
#1090 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Sinoc bilo lepo u kafani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|