|
![]() |
#1001 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Sorry ako je bio ali meni je vrhunsku...
![]() Bili koza i 7 jarica,i jednoga dana koza krene u sumu iz kuce i kaze jaricima da tu vreba vuk i da nikome ne otvaraju vrata bez lozinke,a lozinka ce biti: sisaj sisu... Vuk je to cuo i sacekao da koza ode i prisunjao se kucici i pokucao na vrata...Jarici su pitali ko je,a vuk je rekao: Pa ja sam,vasa majka... Jarici: Pa reci lozinku mama...Na to ce vuk zadovoljno: Sisaj sisu! A jedan od jarica ce: Sisaj ti ku*ac,imamo spijunku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dođe mali Ivica u sobu i uhvat mamu i tatu kako se ševe.Pita Ivica :Tata!Šta to radiš?Hebem ti mamu
I ode mali ivica u svoju sobu i krene ševiti baku.Dođe tata i vikne :Ivice šta to radiš?Ništa.Eto, sad vidiš kako je to kad ti neko hebe mamu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
UVJET
Nakon prve bracne noci razgovaraju novopeceni supruznici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ulazi gazda u restoran i gleda muzicare kako se pripremaju za svirku. Pita ih : Pa dobro momci, mislite li vi poceti?
Neki od muzicara cacka miksetu i kaze: ne mozemo, nema eha. Kako nema? Pa fino, nema. A gazda ce: ajmo ljudi ko je maznuo eho nek odma vrati ili cu ja poceti noge da lomim ovdje! ![]() Dolazi gazda restorana i sjeda za stol i narucuje najskuplje vino. Odjednom mu doleti majmun i popisa mu se u vino. Ode do konobara pita ga: Zasto mi se majmun popiso u vino? Neznam gazda, pitaj muzicare, valjda je on s njima dosao. Dodje do muzicara: e momci znatel zasto mi se majmun popiso u vino? Jedan od muzicara: Naravno da znamo.. Idemo momci F-dur, sedam osmina... Zasto mi seee majmuunn... ![]() Promijenjeno od harepa50 (16.12.2010 u 23:01 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 34
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Dolazi tip kući pijan k'o letva i zavlači se kod svoje žene u krevet. Odjednom vidi nekog čoveka koji ima dugu belu haljinu.
• Ko si ti? • Ja sam Sveti Petar. • A, je l' to znači da sam ja mrtav. • Da. ... Kako tako? Nisam se pozdravio sa porodicom, sa ženom i decom. Moraš da me vratiš, i to brzo! • Mogu da te vratim samo u obliku psa ili kokoške. • Neka bude kokoška. Znam jednu farmu blizu našeg stana... Sveti Petar pljesne rukama i tip odjednom vidi perje po sebi. Nailazi petao: • Ti si nova ovde, a? • Da. Sve je lepo ovde, ali osećam se da ću nakako da puknem. • Nemoj mi reći da nikada nisi snela jaje? Ok, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom... Tip tako i uradi i... op! Izađe prvo jaje. On sav srećan što je osetio matiernstvo.Kad op! I drugo jaje. Tip hoće da vrišti od sreće. Taman kad je hteo da snese treće, iznenada oseti snazan udarac u potiljak i glas kako viče: • Ustaj, pi*ka ti materna pijana, sereš po krevetu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2010
Downloads: 109
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 9 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
ulazi zirafa u prodavnicu i kaze dacete mi beli hleb...oni kazu nemamo imamo samo crni....kaze zirafa nema veze ionako sam dosla biciklom.....O.o xDhaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Mjesto: sarajevo
Downloads: 1769
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: KORG PA 800
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Izlaze momam i djevojka (extra riba) na veceru sa prijateljima, dosli oni sjede, piju, jedu, i kaze ova djevojka ja moram da piskim i ode ona,,, ovi ostali sa cudjenjem i govore ovom momku kako to ona se ponasa i prica,,i objasne mu da kad treba u wc, treba da keze ¨izvinite me na 5 min¨...vraca se djevojka i momak joj objasnjava i ona kaze Ok .-....kasnije opet hoce djevojka u wc, al sad kaze izvinite me na 5 min. (o0oo0o ono svima drago sto je tako rekla,, kad ona) ako ne dodjem za 5 minuta onda znajte da serem..
![]()
![]() |
#1008 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
- Mama, mama! Tata je u dnevnom boravku i hoće skočiti s prozora.
- Reci tati da sam mu nabila rogove, a ne krila. -Pita cigareta šibicu: Jel znaš nekog ko dobro puši? Šibica: Ne! Meni je samo bitno da me neko dobro kresne!
![]() |
#1009 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2010
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
idi dva krastavca ulicom i vide teglu, te ce ovaj jedan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Došao Perica kući,pa će:˝Stari,zaljubio sam se u Ivicu.˝A,stari će na to:˝Pa,što u Hrvata,pi.ka ti materina?˝
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|