|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja imam najnoviji i najskuplji uvek...
![]()
![]() |
#92 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja imam n95,kupio sam ga pre mesec dana i super je telefon.Ima dobru kameru,super snima video snimke,ima GPS tako da mi ne treba naknadni GPS uredjaj za auto.Hteo sam da kupim nokiu 5800 xpressmusic,nasao mi brat u Parizu za 250eur ali mi izleteo n95 pa sam njega uzeo.Dobar je i sonyericsson k800.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Juce sam pazario N95, bas dobra masina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja koristim Nokiu 6288.Vrlo dobar telefon ima jak zvučnik ali mu je malo slabija kamera 2.0 mpx.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam Nokiu N95 8gb-dosta sam zadovoljan tim telefonom,jedino ne volim sto je klizni!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Eee, a imam i ja mobilan, al' ne znam koji je broj, nisam nikad zvao....
![]()
![]() |
#97 |
Moderator
|
![]()
Da se pohvalim da mi u ponedeljak stize Nokia 5800 XpressMusic
![]()
![]() |
#98 |
Moderator
|
![]()
Super telefoncic... Ja sam uzeo Nokia 65:00... Ali svaki najnoviji telefon bih dao samo za jedan koji sam imao davno jos kao klinja... U pitanju je Ericsson T29s...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja se vraćam na stare legende...Kupio sam sebi NOKIA 6310i Refubished-znači tvornički obnovljen i praktiočno NOV!Dao sam 97eur z anjega ali vredi sviju para...Baterija mu izdrži oko 10dana,kad ga gasim ponoći i skoro 2 sedmice-STRAHA od telefona,crno-belidobro sjeda u ruku i NEMA BOLJEG!...Džaba sve tehnologije stara klasika je the best...Imam želju da dođem do Ericssona T28s ali ih nema na tržištu,jedva sam ovog našo...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja te stare telefone i dalje cuvam imam kuci alkatel easy db ,motorola talkabout,motorola onda neka mala ne znam ni koji je model
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
|
|