|
![]() |
#91 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I ti si to onako mirno pustio da prodje ? Sto ga nisi uhvatio za ruke i podigao ih sa klavijature, eto kao drag ti je pa da se izljubite i to bas kad su prilazile te cure. Ne svira on, ne sviras ti, a muzika pici li pici. Ili sto mu ne 'eba sve sto ima, ne zato sto ne zna da svira, nego zato sto laze i folira ?
|
![]() |
![]() |
#92 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
To jest stvarno smijesno kad glumi na klavijaturi da svira sto jest jest..Moze isto tako da pusti matricu na Laptopu i da pjeva.Svakako samo budala nece primjetiti da ne svira on a jedan normalan i pametan covjek dovoljno da baci jedan pogled znace o cemu se radi
Promijenjeno od zeljko (27.07.2013 u 00:40 sati) |
![]() |
![]() |
#93 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Bio sam skoro na nastupu grupe Luna. Ceda Cvorak, 2 pevacice, 2 igracice, i klavijaturista sa PA2X. Decko na PA2x celo vece glumi da svira, a Ceda malo za gitarom, malo za klavijaturom, i pre pocetka svake pesme pusta marticu na laptopu.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da znas samo koliko je budala. Ama to je ni po' jada, nego se i citavi festivali rade na Full Playback. Sjecam se jednom na Bihackom festivalu (vodio sam nekog pjevacica sa svojom pjesmom), kompletan festival Full Playback, u neka doba zvase Serifa Konjevica na binu (bio je gost festivala, nije se takmicio) a on za mikrofon i krenu nesto da kaze dok ide forspil, kad mikrofon iskljucen... jedva ga smirismo da ne mlati organizatora i to pred nekoliko hiljada ljudi. Jednostavno ljudi su izgubili sve skrupule, stid i sram, tome vise niko ne moze da stane na put, kad se cak i na najvecim festivalima "pjeva" i "svira" playback, sto ne bi na nekoj svadbi ili kafani. Tuga golema !!!!!
Promijenjeno od tranzit (27.07.2013 u 00:52 sati) |
![]() |
![]() |
#95 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Gdje ces Serifu to uraditi jbt.Opasan je Serif,ne moram ni da ga znam licno to se vidi po faci
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Na jednome lokalnome festivalu sam se nasramotio za dva života svojom pojavom u "bandu" i muka mi je od klavijatura i ostalih instrumenata spojenih putem wirelessa, bežično i bešnjurno kao i zjevanja (ne)poznatih "zvijezda". Od toga bježim i evo nakon 5 godina ne "sviram" tamo i hvala dragom Bogu što je tako i šta sam se zakačio s gazdom tamo. Dabogda se nikad više ne pomirili.
Posrnula zvučnija imena estrade a i neka koja nisu posrnula (koja me najviše i čude) počela su se pojavljivat kod mene po kafanama gdje kapaciteti nisu veliki da bi se puno i zaradilo (znam konkretan primjer) i ispada, što sam skužio sam i provjereno doznao, da face sviraju za siću tako da i oni sad s niskih grana privlače opet pažnju na sebe što je super ali žalosno gdje su završili na račun onih koji ne zaslužuju ni 20 eura. Te šeme da su fajlaši za tezge od 20 ojera je goli qurac. Uzimaju oni ravnopravno s ostalima i to je ono što najviše boli. Neću da kukam jer i ja nisam čist. Kao što sam rekao, kad uskočim u tako nastrojen "band" to i ja radim jer su oni "takvi" već 15 godina i đaba meni sva sviranja u tom slučaju. To da mi se povraća na samoga sebe i na ostatak te skupine i kako se jadno osjećam bez obzira šta ću dobiti pare kakve sam s kolegom nikad neću, pogotovo neću da vam objašnjavam. To će shvatiti najprije oni koji se tako isto osjećaju iz razloga jer vole muziku od rođenja a ne od početka krize ili otkad su vidjeli da to rade i drugi. Nadat ću se da mi vjerujete na riječ kao i što se potpisujem na saleta u njegovom postu: Citat:
I ja sviram svaki dan doma kao i prije,možda čak i više nego prije ponajprije jer to volim i to mi je hrana za mozak prvenstveno. Kad u kafiću slušam muziku iz laptopa,linije,televizije kucam rukom ritam,često odlutam u solaži pa me gledaju ko budalu,drogoram se s live snimkama mnogih bendova po youtubeu i coverima kineza i amerikanaca kojima se u prosjeku više smijem nego mi pašu i sl... Nitko to ne zna osim mene i možda sad Vas svih tu. Iz tog razloga se gadim sam sebi u obje discipline, u jednoj više a u drugoj manje al šta ću... I ja bih vrlo rado svirao u bandu da mogu al đaba kad nema mogućnosti i ozbiljnih muzičara za takvo što ovdje kod mene. Meni je lakše kad znam da sam solo na klavijaturi umjesto da štelujem tempo,prijelaze,intro,break,boje i tri PM uz to. Ni aranžerstvo nije ono pravo ali kad već konkretno tako kod mene zasad mora da bude, nekako se kad ono sve što mogu, odsviram, osjećam manjim govnetom nego kada stiskam play i stop u rijetkim slučajevima kad sam zamjenski klavijaturista u tom bandu. Od dva zla uzeo sam manje iako ni to nije riješenje. Pare su to i svi znamo da dobro dođu ali gledano s muzičke strane povraća mi se na obe kombinacije a na ovu drugu malo manje što ne znači da je i to po PS-u jer nije. Laku noć svirači. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Hvala svima na odgovorima , evo primer jednog fajlasa , pa oceni te ga sami .......
#98 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Na 0:35 najjači deo, upi*ao sam se
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Taj lik zaradi i do 350 e za jednu tezgu ,,, hahaha a pevanje ,,,
![]() ![]() ![]()
#100 |
Banovan!
![]() |
![]()
To treba zatuci k'o zarazni nakot. Nemam na kraju krajeva, nista ni protiv pravih enterteinera, umjetnika koji midi ili matrice koriste tek da popune praznine u svom programu ali ovakav smrad kao ovaj gore je ruglo za kompletnu bransu.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|