|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
@ledeni svaka Vam cast i stvarno ste legenda... ali cisto sumnjam da ce se set samo zadrzati medu nama yu-midijevcima.... jer znam pa sam i siguran da cu akoto objavite pronaci na njuskalu ili slicnim oglasnicima PRODAJEM YU-MIDI set... mislim da nije pametno postaviti da svak moze skidati...vec da Vi vasom dobrom voljom pošaljete nekome ko zatrazi, ako smatrate da mozete imati povjerenja. Postavite demo da cujemo kako zvuci, ali mislim da nije pametno stavljati u download, jer budimo realni mislim da svak ko voli glazbu i zeli se njome bavite, da je u stanju se potruditi i sloziti svoj stroj.... ako to nismo sposobni onda je*** ovo i uhvatimo se necega drugoga... NEmojte me tko krivo shvatiti, ali sto ljudi sto cudi, sto zena dvista sisa
![]()
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kako skinuti set za Le sa ovog sajta
Dodato: Citat:
Dodato: kako skinuti set sa ovog sajta hvala unapred Promijenjeno od Miki Le (07.03.2015 u 17:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne moraš pretjerivati, dovoljno je upitati jednom.
![]() Moraš biti malo strpljiv, pričekati odgovor, a u međuvremenu se upoznati s forumom, prvenstveno sa pravilima. Postoji i tražilica foruma, tamo ćeš brzo i lako naći odgovor. Ovo je tema koja će ti sigurno pomoći jer je netko već imao "problem" kao i ti. Pozdrav i dobro nam došao u ovu virtualnu zajednicu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|