|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Naravno da imas pravo,ali pre toga procitaj pravilnik sajta
http://www.yu-midi.org/forum/faq.php...#faq_pravilnik posle ako je tema sad lupam u vezi neke klavijature sto te interesuje,ides na forum na model i pretrazis forum da proveris da li vec takva tema postoji,ako ne postoji postavi temu.Tema se postavlja sa New thread,to je sa leve strane negde gore opcija, a pretrazivanje foruma sa desne strane pise Pretrazi ovaj forum,Ukoliko ne znas gde da postavis temu,postavi u cekaonicu,pa ce slobodan moderator postaviti na pravo mesto. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | pedjajazz (12.12.2010) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala puno. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Downloads: 1076
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zasto ne mogu da skidam imam preko 25 posta.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pa nemas..... broj postova ti je oko 5.
![]() Nemoj da vadis teme iz naftalina i da pises bez veze samo da bi mogao skidati sa download sekcije. Istina je da treba imati 25 ,,korisnih,, postova. Promijenjeno od gega (10.01.2011 u 14:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Zasto , nakon najsitnijeg prekrsaja banujete,mislim da ste malo prestrogi...?!
To je moje misljenje,bukvalno moras paziti kako pises,neko slucajno postavi temu u kategoriju slicnu onoj koju treba,i ban... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sigurni ste da je to tako ?
Vidim da ste dugo clan pa ste se sigurno uverili u strogocu moderatora ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
@Deeda
Banuje se na skupljena tri prekršaja, i to na nedelju dana, a na svaki od tri prekršaja se šalju opomene sa linkom do pravilnika, kako bi se članovi upoznali sa istim. Nismo mi prestrogi, već većina previše lenja da i pročita pravilnik. Teško da postoje slične kategorije, a čak i ne delimo kartone ako se za malo promaši. Problem je što ljudi pitaju zašto ne mogu da skidaju, i to postave u kategoriju Korg Aranžeri. Čak ni tada ne dobiju odmah ban, iako ga i tek kako zaslužuju. Većina dolazi samo da se ogrebe o download, i zato i piše na forumu gde i šta stigne, ne bi li nabili tih 25 postova. Ni za ovaj Vaš post, iskreno, ne znam šta da mislim koja mu je svrha.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Brate mili dal sam lud, ali ja ne mogu da nadjem gde da kliknem da postavim novu temu, da mi niste nesto iskljucili, nema nigde new threat
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|