|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.05.2011
Mjesto: Beograd,Srbija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijature i razbijacki glas :D
![]() |
![]()
Cao narode!Ja sam iz Beograda,moja masina je PSR S900...korgove ne volim,imaju plastican zvuk,kao saksije su
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
![]() |
![]()
Pozdrav, ja sviram psr 540, slabija verzija yamhinog aranžera, al uz pravilno korištenje svih mogućnosti zvuči odlično...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz PSR-ovci, pocetnik sam (samouk, ali brzo napredujem), sviram PSR 1100, zadovoljan sam ali ipak mi treba nesto jace, pa taj PSR prodajem a videcu da uzmem PSR1500 ili yamahu s700
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolege PSR -ovci , ja sviram na psr 1500 imam sve za nju , istina je da korg pa serije imaju bolje solo boje , madjutim ja na jamahi imam dosta lepe boje al te boje su bez delay efekta . Koristim dva kabla levi kanal solo boje a desni aranzer , po mome sint ce da radi ekstra al obavezno razdvojite kanale . Sto se tice bas i kontre u samom aranzeru , za bas synt bas i clean git , a za kontru recimo jaz guitar i naylon stil , .... Jednom recju yamaha aranzeri ,,,, ma bitno je da odrade posao ,,, pu pogodak da se koristi i neka solo samples klavijatura . D se korgovci ne naljute , al sam imao pa80 sa semplovima solo mi je super radilo al aranzer ,,, kao da se gubi u prostoru ,,, To je moje misljenje . Pozdrav za sve forumase
Dodato: Evo kolege kako meni radi uzivo jamaha psr 1500 , snimano ja sa mobilnim telefona ..... Dodato: A evo sa zive svirke , cisto da cujete boje i cigansku dvojku , snimano direktno iz miksete u racunar ,,,
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (10.10.2012 u 23:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ako ova tema uskoro ne dobije neki smisao, ide pod gumu.
Vec imamo jednu, ako ne i dve teme tipa koje klavijature imamo. Ova je, za sada, to... Ako ovako nastavi, ide pod gumu... EDIT: Preduhitrio me Miki... ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|