|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Svaka cast care, spasio si mi klavijaturu, sad radi ko rolex..
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Već sam rekao u jednom ranijem postu:Jimiboya za MODERATORA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Tek sam sada video ovaj post i grehota je ne reći
SVAKA ČAST !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Bravo Jimiboy !!!
Velika petica za trud i zalaganje i poseban veliki plus od moje strane. Samo nastavi tako, ovakvih kvalitetnih tekstova uvjek treba i dobrodošli su.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.03.2011
Mjesto: Zenica
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
hvala.Danijel.bilo mi je od koristi
![]() Promijenjeno od yamahabasic (15.03.2011 u 19:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
odlicno sve u detalje objasnjeno dosta stvari sam znao a neke bas i nisam
covek mi je pomocu ovih postova otvorio nove vidike usao sam u neka podesavanja koja nikad nisam dirao i napravio sam strasan dobos vrlo realan hvala brate ziv bio
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pozdrav društvo!!
Evo da se i pismeno zahvalim na svemu napisanome ovdje,i da pitam par stvari. Uzeo sam PSR 3000 i sada bih ju malo prilagodio sebi. Skinuo sam preko 12 000 ritmova s neta i preslušao od prvog do zadnjeg da bih došao na brojku od nekih 130 ritmova koji su mi ostali za korištenje stalno i sad bih napravio registre da imam posloženo sve i dostupno jednim stiskom dugmeta od 1 do 8 samo tu sada nastaju problemi. Pročitao sam sve postove ovdje po nekoliko puta ali svaki put nesto uprskam i nikako na zelenu granu s ovime. Našao sam i na službenim stranicama Yamahe sve na engleskom jeziku i to sam čitao,al ćorak... Jucer sam uspio napraviti jednoga s jednom pjesmom i svim postavkama tipa transpose,tempo,intro,varijacija i sve štima,ali sad bih u taj registar ugurao jos pjesama a ne da mi jedan broj (1-8) ima samo jednu pjesmu. Istina je,sve ovdje piše,ali ja se još nisam uhodao pa ću valjda s vremenom skužit kako to ide,a ako opet zapnem,javit ću se ovdje. Mene zanima ovo sad: Mogu li podesiti OTS jednom za svagda i da je vazda takav kakvim ga podesim? Ne koristim puno zvukova pa bi me to spasilo. Vidim,može se podesit zvuk da bude određena kombinacija kada se klavijatura upali i još se mogu 4 OTS-a podesit. Tako je meni sasvim slučajno podešeno da kad pokrenem klavijaturu da mi budu Grand Piano i strings u kombinaciji i to mi je super jer tako mi odgovara. Sad bih naprimjer prvi OTS podesio za npr. Mandolinu i harmoniku,drugoga za sax i gitaru i sl i htio bih da uvijek ostanu takvi svaki put kad idem svirat da su mi dostupni jednim stiskom gumbova 1-4 na OTS mijestu.Je li to moguće i kako se radi? Dosta su to japanci zakomplicirali,softverski se jako mršavo da radit s time jer sam svakakvih čuda skidao i za registre i za sve ostalo,al slabo napredujem pa reko da se javim onima koji znaju. Eto,sad sam napisao tu brdo svega,pa ako netko ima volje pomoć,bio bih zahvalan. Pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Svaka od Registracija na Yamahinim aranzerima moze imati podatke za samo jednu pjesmu. Tu nema drugog izlaza. Znaci, u jednom registracionom Banku (1-8) mozes imati maksimalno 8 pjesama. OTS je striktno vezan za ritam sto znaci da svaki od ritmova moze imati svoja 4 OTSa. Ovo vazi samo za ritmove koji se nalaze u flash memoriji. Ritmovi koje pozivas sa USBa nemaju OTSe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|