|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dugmic zmaju,ko ti je taj?misim da sam cuo za njega,ko da mi cuci negde u mozgu....od skora sam ovde pai neznam bas nesto ljudi,a i te sto znam,vise od pola bolje da neznam
![]() ![]() Dodato: znate koliko srbi kukaju u srbiji,da se nema para,da je kriza ovo ono...pomnozite sa deset i dobijate koliko kuikaju u americi...ne svi,ali vecina...strasno,nisam verovao dok nisam video ![]() Promijenjeno od mladenkom (10.03.2009 u 04:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Uvijek jedi,ali prestani kad ti je najsladje.
![]() Ova dijeta da se ne jede je vrlo gadna. Evo recimo,kucnog ljubimca taman naucis da ne jede, i on krepa.... ![]() Malo se zezam,ali kako je lako dobiti kilograme,milion puta ih je teze skinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Pa ne možeš vjerovati! Cijeli dan danas ja tipkam po sintu, mijenjam, ubacujem, izbacujem, oči na vrh glave, ujutro radim, i kao ajd to je to za večeras i rekoh idem još nešt probati, taman krene load-irati neki set sjetim se da ove nove postavke nisam sačuvao!!!!!!!!!!!!!!!
Jao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
E sada namjerno sjedi,i u inat se dobro,dobro najedi....
![]() Jer na prazan stomak,nije dobro raditi oko sinta,izgleda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
sviram 20 godina 1 put za mjesec dana otkazane 3 svirke ,recesija,gubim volju prelazim u pcelare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
ufff sve citam i razmisljam ..... ja da vas pitam od ove dve sta je gore, kad ti pevac mrtav pijan mesec dana pred docek Nove Godine gostima u sred noci na razglas kaze " grupa Kumovi za novu godinu svira kod Zeme u kafani ako ocete dodjite ako necete ko vas jebe" ili u kafani kod Novaka kad mi gost prisao i trazi da mu sviram " Na Kordunu grob do groba" ?? Ajd sad da cujem misljenja .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jel moze meni jedan posmrtni mars
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Upravo su mi boje prozujale!!!
Hoću reći da sam i ja jedan od onih kojima je ram memorija na pa 800 crkla!!!!! Jebem ti život! Dodato: Ispričavam se na ovom izrazu, al osjećam se tužno i jadno.......... Promijenjeno od dominik (03.03.2009 u 20:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Opet mi iskočio disk...
|
![]() |
![]() |
![]() |