|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.12.2006
Downloads: 1610
Uploads: 17
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bezi Mihael Sumaher od psa oko jezerceta.
Dodje jedan prolaznik i dovikne...BRZE MALO...STICI CE TE!!!! Ma nema sanse...kasni dva kruga!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Upita mali indijanac poglavicu: - "Poglavico "Oblače koji pluta" kaži mi kako uspijevaš izmisliti ime za svako dijete koje se rodi u selu??" Poglavica: - "Pa vidiš, to je mene naučio još moj otac. Svako jutro kada izađem iz šatora prvo što ugledam daje mi inspiraciju za novo ime. A zašto me to pitaš "Dva psa koji se jebu?"
- Čemu služi radar u Sloveniji? - Za zajebanciju. - Šta uradi Bosanac kad završi medicinski fakultet? - Prebacuje skelu na ekonomski. Zatrudnila Crnogorka dodje 9 mjesec i prodje a mali ne izlazi iz utrobe, prodje jos par mjeseci i ovi sta ce odose kod doktora i preko ultrazvuka nekako stupe sa djetetom u kontakt. Otac moli malog da izadje, obecava sve zivo ali mali nece. Otac: Sine cim izadjes dobices cin generala. Mali: (razmislja pa posle duze pauze) A jel u penziji? Koji saobracajni znak nema samo u CG? Radovi na putu. - Kako se u Bosni kaže "Prstenova družina"? - Ringe-ringe raja. Pitaju Cigu sta bi volio da mu Ciganka rodi. Cigo: - "Svejedno mi je, nek je zdravo i živo i nek ima čunu." Original moj vic: Pita Crvenkapa vuka: - "Vuce, vuce zasto su ti tolike oci." A on kaze: - "Pa mislis da je lako srati babu." Kviz: Q: "Recite nam glavni grad Francuske?" A: "Uh... Joj.. Ahmm..hmm.. mozete li malo pomoci?" Q: "Naravno... evo recimo Pariška šnicla?" A: "Ahh.. da nije Šnicla?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Downloads: 0
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Vraća se Mujo iz Njemačke u najnovijem modelu BMW-a. Pred ulazom u grad pukne mu guma. Izađe iz auta i počne mijenjati gumu. Naiđe Haso i vidi Muju kako skida gumu. Uzme Haso ciglu i razbije prednji vjetrobran. Vidio ga Mujo i poviče: Bolan Haso, što to radiš? Odgovori Haso: ako ćeš ti gumu ja ću radio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2010
Mjesto: Svuda i nigde
Uploads: 3
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha tyros 4 & Trinity v3 moss
![]() |
![]()
Uzeo covek kantu za prskanje i prikaci je na ledja,u dvoristu trava mu do ramena i poce prskati.Nailazi komsija i upita:
-"Je li komsija,ma sto prskas tu travu?" -"Pa da je zastitim"! -"Pa od cega,crni komsija"? -"Pa od krokodila,zmija,kornjaca i tih stetocina"! -"Komsija,pa to ovde kod nas nema"!?! -"Eeeee,komsija,jbg,pa nema kad prskam"!!! ![]() Dodato: Dodje covek u firmu da trazi posao. Upute ga kod direktora i kaze: -"Dobar dan direktore,resio sam da nadjem posao,pa sam dosao ovde kod Vas,ako bi ste bili voljni da mi date radno mesto....ali imam jedan problem....invalid sam...nemam muda...."! -"Ma nema problema gospodine,evo,dobili ste radno mesto,dodjite sutra u 9 i mozete poceti s radom". Izadje on u hodnik i zastade kod radnika. -"Izvini,od koliko sati radite"? -"Od 7". Pita drugog,treceg i tako redom i pomisli: -"Zar mene invalida nadje ovaj direktor da zajebava"? Vrati se kod direktora i rece: -"Je li direktore,zar mene invalida nadjoste da zajebavate?" -"Gospodine,a u cemu je problem"? -"Kako u cemu,pitam jednog,pitam drugog,pitam teceg i sve tako redom od koliko sati dolaze na posao,svi kazu od 7,a vi meni kazete da dojem u 9"! -"Aaaa,u tome je Vas problem...pa ovako,oni od 7 do 9 cesaju muda,a vi posto nemate muda,lepo dodjite u 9"! ![]() Promijenjeno od tyros-trinity (07.06.2012 u 00:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
ULAZI CIGA U KAFANU I KAZE MUZICI:
-AJ SVIRAJTE ONU PESMU ZA FRANCESKA TOTIA! -NE POSTOJI TO... -KAKO NE POSTOJI?, "OOO, jesi li TOTIII...??? Muž i žena u krevetu, pogasili svetla, okrenuli se svako na svoju stranu i već ih hvata san... Odjednom muž pusti vetar onako žestoko. Žena pita: - Šta to bi ? A muž kaže: - Gol! 1:0. Prođe još neko vreme i sad žena opali, još jače od muža malopre. Muž pita: - Šta je sad to ? A žena odgovara: - Gol! 1:1. I sad muž pokušava da pusti vetar, ne bi li povećao na 2:1, napinje se, napinje i ne uspeva... I u jednom trenutku se usere u krevet! Žena pita: - Šta je sad to ? A muž kaže: - Poluvreme! Menjamo strane.
![]() |
#6 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Prilazi gazda orkestru i pita zasto vec ne pocinju sa svirkom.
Sef orkestra nesto cacka oko miksete i kaze: ,,Ne mozemo, nema eha.''. Gazda se dere: ''Ko je uzeo eho, nek' odma' vrati da mu ja ne bi' *ebao majku!''
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2012
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kakva je razlika između kuharice i torte?
U tortu idu jaja. Dodato: Sjede papiga i feferon na klupi i kaže feferon: Jebeš mi mater šta je ovo glup vic. Promijenjeno od dejan.br (02.09.2012 u 11:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Kako Piroćanac časti muziku?....Provuče kreditnu karticu kroz harmoniku! hahahahaha
![]()
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sunce ti jebem, onda ja u Hercegovini svake subote srecem Pirocance
![]()
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.09.2012
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0