|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
@ramelow,to sve stoji,ali bez Cire jednostavno nema posla,dugo je na sceni,a ruku na srce ne moze niko da kaze da ni on ne zna da svira,to sto prosipa iste fore,prosipaju svi,ali covek je institucija,i realno sta mislis da li on treba jednom Borku Radivojevicu?Ne treba,ali nece zvati Borka nego Ciru,a Cira Borka,jednostavno covek se znao prodati i skidam mu kapu na tome,to je po meni bitnija stavka za posao nego tehnika sviranja i ostalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Razumijem ja to, ali vodio sam se naslovom teme - ipak ovdje govorimo o kvalitetu, a ne o tome ko dobro pogadja posao. Mada i to nekad puno znači. Neko ovdje spomenu da je najbolji onaj koji uzima najviše para i sa tim se takodje slažem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi ako moze samo malo informacija...Ko je "Cira" ?...za ove ostale o kojima govorite sam cuo,za Ciru nisam,ako mozete samo da me uputite o kome se radi,s kim svira,sta svira......Hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
haj ba mi smo najbolji svak na svoj nacin i eto hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
U pravu ste gospon Nedime kad kažete da svira Jazz slusali bi ga...,vjerujte kh..kh..., da u mojim očima i mojoj dusi ste našli svoje mjesto jer ste me pred ovako velikim auditorijumu toliko pohvalili i nagradili moj rad Hvala Plaho...Jazz
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
JOOOOOOOOOOJ vi nemate pojma!!!!! Ovo je najbolji klavijaturista NA SVIJETU!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.neilsonclyne.com/korg/Boo...sy_Collins.jpg POZDRAV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
IJAOO jbote ubio se za podruma da govorimo deci ima babaroga dole...
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kolega Blatusan bez uvrjede ali jesi li ti kad bio na YouTube...Malo pogledaj kako svira Amza Tairov ili Seiko Pasovski,,,Prijatelju kad čuješ kakve melose oni proizvode i kako pletu sa rukom...Seiko svira samo sa dva prsta-Sa palcem i kažiprstom...a da vidiš kako plete skale...promjenićeš mišljenje jer narodnjaci su razred za sebe...Svaka čast JAZZ-u i drugoj muzici ali ništa ne može da više naježi pravog muzičara nego onaj naš JUŽNJAČKI melos npr. JuVe ili slično...Mi koristimo tonu akorda dok je Jazz mješavina sedmica,šestica,Majeva i Dimova (govorim o akordima npr G6,G7,G-Maj,G-Dim)...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jok, Nazo je car sviju nas, Nazo je najbolji sintisajzerista!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ko je sad Nazo pobogu...Prvi put čujem za njega,de ako ima kakav link de se može pogledati kako taj vaš Nazo svira...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
|
|