|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno a jos gluplje je vase raseravanje bez razloga ovdje.
Nisam imao nikakvu losu nameru samo mi je bilo interesantno kako covek kontaktira sa svetom okolo, nema blage veze o tome. Niti je imalo ikakve veze sa JV...kako bi voleo kad bi Vaxter ovde zabranio Juzni Vetar isto ko i MIDI files. JV RULEZ!!!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Za dobro svih clanova,koji ovo citaju i pisu,mislim da bi ovaj INTERVIEW trebalo zavrsiti.
Nema svoje svrhe dalje.Toliko od mene. |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neki se podsmihuju kako Sejko priča...
Momci Sejko je Makedonac kao i puno članova na forumu i ako je imo malo treme ispred kamere ne znam zašto se podsmihivati tuđoj muci ili tremi...Mislim čista provokacija...Perce---Podpuno se slažem s tvojim postom u 1000%...Zato da se ovo nebi vuklo u nedogled idemo jedan malo LOCK pa kasnije neka se i obriše i molim da ubuduće ne bude ovakvih temi,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Od danas sam na Juzni Vetar shukav koliko i na midi fajlove!
Muka mi je i i vas i Juznog Vetra, i onih koji reklamiraju njihov sajt i da ne nabrajam vishe! Zavirshili ste sa Juznim Vetrom jednom za svagda!
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
O ljudi, pa ima li ovde na forumu tema, a da se neko ne podzapa
|
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
O JV-u ni jedna...
Mislim da je vreme za novo pravilo u pravilniku... Zabrana pominjanja JV-a i svega vezanog za njega... Kako vidim svi obozavaoci JV-a previshe primaju k' srcu sve shto je protiv juznog vetra i najmanje... Ovi drugi, opet, kao da se trude da ih isprovociraju... Ako se ovako sve nastavi, zabranicu juzni vetar... Vishe mi je muka samo i kad vidim da se negde pominje, a kamo li da chitam to... Uglavnom same bljuvotine...
Favoriti |
Oznake |
naseg, pogledajte, sejka |
|
|