|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja da vidim mogućnosti jednog sinta trebaju mi slušalice,coca-cola.i mala sobica.I razglas na pola sata( nije nužan)
Valjda imate malo iskustva nekoga u životu ljudi moji... Promijenjeno od romario (12.10.2008 u 22:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
pozdrav kolegama...ja licno imam i korg pa1xpro,roland e 80 i yamahu tyros 2....sve 3 klavijature su sredjene za svirku mozda roland najslabije....gledajte sto se tice mog iskustva imam ga dosta tyros 2 je najkompletnija klavijatura od sve tri spomenute...kod yamahe i rolanda nema potrebe za semplovanim bubnjem ljudi moji to je toliko dobro fabricki uradjeno da je smijesan svatko ko pokusa da nesto bolje usempluje...korg pa 1 a bogami slusao sam i pa 2 x pro nema jednostavno taj kvalitet narocito kad se svira na velikoj snazi onda se osjete bitne razlike u zvuku,korg je dosta nejasan muljav,yamaha ima profinjeni soft zvuk koji ide vise na studijski a roland stvarno zvuci kao live band znaci ima takav akusticni sound da je to nesto extra...sto se tice tyrosa tu nema potrebe ni za kakvim externim programima znaci sve se moze srediti u sintu a oni koji ne znaju nek zagriju stolicu i uce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Alene, izgleda da gresis malo sto se tice T2 da moze sve u sebe.
Proveri bolje, nemoze sam u sebe ni 40% ono sto Korg moze bez softwer.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ja stvarno ne znam sta to toliko editujes pa da ne mozes bez laptopa....brate, sto se tice ritmova tu ti nista ne treba, a i semplova ima toliko orginalnih, vec sredjeni, ne znam sta ti novo treba da usemplujes....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Alene opet si u gresku, ja sam Profesionalac, radim sve iskljucio od sama NULA.
Ponavljam ti, T2 nemoze nista bez software...sad ti samo ako uzmes gotove stvari naravno da ti nista netreba al ljudima koji se stime bave non stop veruj mi da im treba za sve. Nemozes reci da ne treba kad neznas. Ne pokusavam biti idiot prema tebe al ljudima se mora reci onako kako jeste jer ta osoba koja zeli kupiti mozda hoce da radi na nacin kao ja, sve od NULA a ne kao ti da samo loadira gotove stvari...sto znaci onda smo ga zajebali, nismo mu rekli istinu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma zezam se pretpostavljam da bi vec ti to podelio sa nama da je moguce...
nego znam da nije tema o tome ali ajde napisi par utisaka...... pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
|
|