|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos,
ja sam mislio da je dobar za ljude koji samo soliraju, a le je isto dobar za soliste ali se vecinom koristi uz Kombinaciju sa Arranzerom, Extreme jeste bolji ja sam sviro na njemu skoro, meni je pretesak, a sto se tice masine ona je prava, Sampling je super, memorija itd... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
S mog stajališta EXTREME je ne sigurno nego 100 % bolji workstation od LE-a u svakom pogledu.
Ipak se radi o TOP brendu od KORG-ovih workstationa. Dobro, jedan mali Prophecy se može staviti u tu kategoriju kao Mercedes SLK kod KORG-a 8) (Neka mi kolege ne zamjere što radim usporedbu klavijatura s automobilima). Extreme se može dobro upotrijebiti i u studiu i na live svirkama ... Ma u svakom pogledu. LE, je dosta slabija inačica. Već samim tim što nema USB priključka ili FD-a pokazuje koliko je KORG ozbiljno mislio na tržišnom probitku u pogledu ovog workstationa. A i kvaliteta izrade je stvarno mizerna. Nekako mi je preplastičan, tipke su užasne, a i svaki put očitavanje samplova koje traju po 5-6 minuta nije pohvalno. S druge strane iako ovdje neki članovi podržavaju koncepciju napajanja klavijature van kučišta, meni je tekav KORG-ov pristup neozbiljan, jer me naponski ispravljač van kučišta klavijature užasno podsjeća na igračke. A i postoji velika šansa da nehotično staneš na ispravljač, a čovjek od 100 Kg ga garant lomi. A kako i kaže ona stara "Koliko para, toliko muzike". LE košta kojih 800-900 EUR-a, dok je EXTREME duplo skuplji. Na ovo pokušajte gledati kroz prizmu odnosa Škoda Octavia naspram VW Pasata. Kažu, ista je mašina, ista je majka, ali opet Škoda je Škoda, a Pasat je Pasat. Tako je isto i slučaj između LE-a naspram Extreme-a. Engine je isti, konjaža je jača u korist Extreme, a i limarija je puno bolja. Ostalo nije važno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
extreme je po mom mišljenju jedan od najboljih korgovih klavijatura stvarno je jak a što se tiče tipki super je svirao sam na takvom i mogu vam reci da je najbolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
pOZDRAV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.12.2008
Downloads: 47
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG EXTREME
![]() |
![]() Citat:
Evo ovako, promjenio sam jako puno klavijatura od toga i nekoliko Korgova. Za sigurno jedini koji sam zadrzao je Korg Extreme. O ukusima je tesko raspravljati a ponekad nije ni pametno. Ali se ovdje ne radi o ukusu vec o namjeni. Prvo moras znati za koju namjenu trazis klavijaturu a onda koja je naj bolja marka i model da to zadovolji. Extreme nije aranzer i mislim da to vec znas. Ali je u svojoj klasi ne zamjenjiv. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Korgmaster!
Pa pobogu, pobratime ...jel` ti pratis DATUME tih postova na koje odgovaras?? Blatusanov post na koji si odgovorio je postavljen 19.06.2006 .... bezmalo TRI GODINE! Ajde fundamentalno obrati paznju sledeci put... ![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Aha, dali to možda znači da sada moderatori trebaju obrisato ovu temu ili šta?? Ne prijatelji. Forum je sajt za razmjenu informacija. Te informacije nemaju rok trajanja i mogu se stalno koristiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tako je.
I te stare informacije znaju biti od koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa sta cemo sad? Samo stara informacija je dobra informacija ili sto starija diskusija to bolja diskusija hahahhaah!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Neka moderatori stave lock ako misle da netreba pokretati stare postove!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extreme, korg, pitanje, triton |
|
|