|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa samplove čita kao i što čita od korga... potrebno je samo da su u wavu ili aif, ali i od X serije ili bilo koje druge, potrebno je u G seriji slagati multisamplove, neće ih sam složit!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() A Patchevi su već nešto drugo...jesi li gledao onaj program,Fantom Librarian sa CD-a...umeš li da exportuješ Patch? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma nisam čačkao na tome.. taman sam skužio kljav i sad opet da čačkam po kompu, ne da mi se. Nisam patcheve ni radio osim samplova... ne znam, imam par setova za X seriju i morao sam sam radit multisamplove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ovak,vidim da ste spomenuli AKAI format,za G seriju neznam..al X6 prima AKAI format.
Mislim da ste dobili onaj konverter S-700 sa Roland CD-a,imam par Edirol-ovih sample CD-a sa bojama. E sad,kad preko tog konvertera vadite sebi boje koje vam odgovaraju...glavni fajl (kao na gorgu KMP) je na Rolandu SVD,a KSF na korgu je za roland DAT fajl. Znači npr. PIANO 1 se sastoji od: PIANO1.SVD i Smpl001.DAT,Smpl002.DAT,Smpl003.DAT.....idt.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
|
|