|
05.09.2008, 18:47 | #1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 41
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
|
korg pa2x pro
Cao,samo da kazem da sam postao nov vlasnik za PA2X PRO!!
E ovako...... Imam malo pitanja. Dali prima setove od pa800,pa80, i pa1? Dali cita formate kmp-pcg fil? Nisam dobio u paketu usb-kabli,jel treba obican kabli ili specijalan usb da bi skidao sa kompijutera fajlove? Ovde ima 3 usb mesta,jedan napred i dva pozadi,gde treba da ukljucim usb da bi skinuo fajlove? Jeste imam knjigu ali na engleskom, nisam bas neki na engleski jezik hehe... Hvala unapred,kabi.......... |
05.09.2008, 19:16 | #2 |
Vredan član društva
|
Zdravo Kabi i cestitam
Kao prvo ne treba ti kabel nego dirktno stavis memori stik u onaj prednji USB priklucak i udzes u meni i loadiras set od PA800.. |
05.09.2008, 19:32 | #3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
|
|
05.09.2008, 20:33 | #4 |
Zavisnik od foruma
|
Moze od sve citati, KMP moze citati a PCG ne, treba ti obican USB kabal koji se ukljucuje pozadi.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
06.09.2008, 03:27 | #5 |
Banovan!
|
Ja mislim da pa2x ne moze da prima setove od pa1x i od pa80. Ako ucitas ceo global postoji mogucnost da ti zablokira klavijatura, medjutim mozes od pa800 ili da izvlacis ritmove i boje iz setova od pa1x i od pa80. Toliko sam ja upucen nadam se da je ovo bilo od pomoci
|
06.09.2008, 03:37 | #6 |
Stvarno kod kuće
|
###Ja mislim da pa2x ne moze da prima setove od pa1x i od pa80. Ako ucitas ceo global postoji mogucnost da ti zablokira klavijatura, medjutim mozes od pa800 ili da izvlacis ritmove i boje iz setova od pa1x i od pa80. Toliko sam ja upucen nadam se da je ovo bilo od pomoci###
NIJE ISTINA drug...Ja sam u svoga gonio preko 20 različitih setova za PA-seriju i NIŠTA ne koči,niti blokira,niti zuji,ama ništa...Dakle PA2XPro prima SVE i to bez problema...Zagarantovano rade svi setovi kako treba...Samo od PA80,PA50 učitava User banku sa ritmovima a ostalo ne...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
06.09.2008, 03:53 | #7 |
Banovan!
|
Ja sam na primer imao problem. Kad sam kupio moj PA-800 bio je skroz prazan i nisam imao pojma o aranzerima onda sam nabavio ceo set sa pa1x pro od jednog kolege. Usao u media isao ucitao ceo set sa globalom i klavijatura je zablokirala. POsle sam radio reset pa sam tek onda nabavio set od pa800 i naravno sve je bilo u redu
|
06.09.2008, 03:57 | #8 |
Stvarno kod kuće
|
Drug ti spominješ PA800 koji je poznat po blokiranju,smrzavanju,greškama,itd...
Kod PA2X nema toga...Ovaj ima sve bugove sređene i mnoogo kvalitetnije je izrađen... Dakle ko što sam napiso---PA2X sve prima što sam nabrojo i nema nikakvih strahova da će šta da zablokira ili smrzne...Samo mu još ne možemo ućerati onu stvar,a inače SVE prima i guta...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
06.09.2008, 12:43 | #9 |
Saobracajni Inspektor
|
jesi lud ma moze i to uz prosirenje koje se kupuje opciono i ima ga usvim bolje snabdevenim sexyshop-ovima..............
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
07.09.2008, 08:41 | #10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 41
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
|
Hvala svima na pomocu,kabi
|
Favoriti |
Oznake |
korg, pa2x, pro |
|
|