|
|
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
17.07.2021, 11:34 | #11 |
Odomaćeni član
|
Koliko se sjećam VL2 ima software sa kojim se prebacuju preseti,odnosno postavke, ali za aplikaciju nisam čuo?
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
17.07.2021, 11:54 | #12 |
Kao kod kuće
|
Ja ga koristim od 2014 i za povezivanje sa tabletom nisam cuo niti ima u upustvu.
|
19.07.2021, 02:39 | #13 |
Drugar foruma
|
Nema u upustvu zato sto je klasicno midi povezivanje. Aplikacija ima dosta TouchOSC, Midi comander. Aplikacija sluz za prebacivanje tj. mjenjanje vec sredjenih performansi i ostalog, a ne za podesavanje. Za podesavanje i ucitavanje novih performani je softwer za PS. Na tabletu, kao sto sam napisao prije, imas iste komande kao na samom VL2 samo na touch i brzi pristup. Ili za muzicare koje slabije vide u mraku, na podu, ovo je dobra opcija. Recimo za prebacivanje iz E u A treba stisnuti vise prekidaca, a ovako samo jedan i vec si na A.
|
19.07.2021, 13:45 | #14 |
Kao kod kuće
|
Pretpostavljao sam da je Midi Comander posto sam ga koristio na Korg Tr.
Ja Tc Vl2 koristim malo drugacije povezem ga sa klavijaturom , kliknes na precicu na klavijaturi pritisnes pocetni akord i ono odmah promeni u odredjeni tonalitet. Ne koristim ove fiksne presete jer mi u par navrata nisu radili kako treba plus ovako je jednostavnije. Uradis 3-4 preseta i samo menjas tonalitet. Mada ko koristi fiksne to sa tabletom je odlicna ideja. |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | tonijo (19.07.2021) |
10.12.2023, 21:57 | #15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
|
Kolega Sinisa mene bas taj način koriscenja interesuje. Kolega je kupio Boss VE20 i na njemu se lako menja ručno totalitet. Ima na sredini potenciometar koji okreces levo ili desno i za sekund si iz akorda u akord ali još bolje bi bilo da može da se preko klavijature prvi početni akord zada...onda moze na podu da stoji i da se samo nagazi pedala kad nam treba harmonijska pratnja a da se intonacija šalje tako preko klavijature. Ja bi kupio TC Helicon Voicelive Touch 2 pošto koliko dam razumeo za njega postoje preseti za našu muziku ali bi isto tako koristio. Ili je možda on lakši za koriscenje jer je tu pri ruci.
|
Favoriti |
|
|