|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko znam Ketron je Italijanska firma, pa bi bilo logicno da je tu barem u Europi jeftiniji.
Isto tako je Genos u USA jeftiniji oko 800eur, kakvi su ovo biznisi cudni ![]() A drugo, ja sam Genos dosta brzo kupio, tada me kostao nov 3200eur, sada 1000eur skuplji par godina poslije. Nista mi nije jasno vise.
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
EVENT u Makedoniji košta isto kao u US.
![]() Proizvođač, u ovom slučaju Ketron, svima daje istu cijenu. Na to se dodaju troškovi poreza i transporta, a onda svaki svaki trgovac određuje vlastitu cijenu koja opet ovisi o više čimbenika. Thomann je trgovina u Europi i kada kupujemo putem njihovog web shopa, prodajna cijena je automatski izrađena zajedno s davanjima za određenu zemlju. Ako njihova roba putuje van europske unije, cijena je izražena bez davanja i zato je niža. Ipak, krajnji kupac van EU-a na tu cijenu plaća sva davanja pa se otprilike svodi na isto. Cijene tehničke robe u zadnjih godinu dana, kao uostalom i svih ostalih proizvoda na tržištu, porasle su poprilično. Tržište ima svoja pravila i mi obični smrtnici ne možemo na njih utjecati, možemo jedino pametno i pravovremeno ulagati kako bi što manje izgubili na vrijednosti. Ili možda zaradili. BTW, Ima li netko kakav stančić u ZG od 40 m3 po povoljnoj cijeni. i s čistim papirima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tiho ne bi bio Tiho da se ne bi javio.
![]() ![]() https://youtu.be/L8aUdIEgs2s https://youtu.be/DCBQSlqfwi4 Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
... legendarni Tiho dobio informacije prije Ketrona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa naravno kad radi za Ajamsonic
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kad si već spomenuo Ajamasonic (AJ), naletjeh na post jednog člana na synthzone forumu. On kaže ovako
Citat:
A kad sam već kod Tihe, moram priznati da me je potpuno razočarao. Stavio je moj kanal (Casper tutorSynth) na listu "Hidden users". U praksi to znači da je onemogućio da moji kometari budu vidljivi drugim posjetiteljima. Nikada nisam pisao pogrdne riječi niti koristio neprimjerene izraze pa ne znam što je ga je isporovociralo. Očito nisam jedini na toj listi, rekoše mi još par kolega da im se komentari ne vide. Toliko o Tihi. Vraćam se na temu, možda će vas interesirati. Dostupnost instrumenta se po Thomannovom web shopu lagano mijenja. Još prije tjedan dana je napisano da EVENT dolazi za 4 tjedna. Period se povećava i po informaciji od danas, EVENT će biti dostupan tek za 12 tjedana. Ako nastave ovom progresijom još koji tjedan, mogli bismo ga ugledati tek godinu dana. Ako je suditi po najavama i iskustvu koje je Ketron imao kod prijašnjih modela, možda nisam daleko od prave istine. Pozorno pratim(o) situaciju i dalje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Morison (14.11.2022) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Na kraju ce se Genos 2 pojaviti prije Korga i Ketrona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Yamaha čeka i iz "fotelje" gleda rasplet situacije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
A kako stoje 'ostali' proizvodjaci?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super-Moderator
![]() |
![]() Citat:
U Hrvatskoj je kod Franca bio jedan komad ali je morao biti distrubuiran dalje u Njemačku. Znači, i dalje se "vozimo na Yamahi". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranžer, arranger, event, ketron |
|
|