|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Da li vi mene zezate?
Ja subotu od 22 do 01 ili max 02, ako je dobar bakshish, radim za 100e od lokala, i josh mislim da je to malo! ![]() Ako budem radio novu godinu, sigurno necu raditi ispod 400-500e! ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
A sta je po vama realna cijena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ja sam imao upite sa 3 strane. Traže komplet band, pitali za cijenu. Reko im 2.800 € ili ako dadu kaparu 5.000 Kn onda je cijena 20.000 kn (500 kn im "schenkam" tj dam popust.). Do ove subote ima da jave ako pristaju. Već godinama računam cijenu dočeka Nove kao za duplo svatove. Znači 1.400 € duplo. Hebi ga, i meni je Nova. Ako hoće platit će, ako neće, bit ću doma s obitelji i prežderavat se i opijat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam do sada radio za Usr%&ih 200eura a i tako ostaje...Ma zaradi se nekad bakšiša ko salate,samo ako se zna postaviti narod na noge i izluditi ih...Ja i moj pjevač Buco evo već 2 nove smo dočekali pod istim krovom,svake godine za iste pare samo kod drugih gazdi,poslije nove obično kupim sebi kakav novi instrument a stari zamjenim,e ove nove moram malom da kupim nova kolica i hodaljku
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 20.12.2008
Downloads: 580
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nas troje 1200e samo docek bez reprize
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo ljudi za zivim u austriji ali samo pogodijo sa svojim pjevacem novu godinu u svicarskoj jer je bolje nego u austriji placanje nas dvojica oko 1000sfr to su negdje 620eura inace sviramo cesto po svicarskoj.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.12.2006
Downloads: 1075
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja sam pogodio samo prvo vece 200e u jednom manjem lokalu i mislim da je to realna cena za jedno vece radim sam
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.03.2004
Godina: 46
Downloads: 307
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: tyros 3
Interesi: muzika
![]() |
![]()
evo ovako,trenutno stanje je takvo kakvo je,ali cenu ipak odredjuje kvalitet.Nisu u pitanju ni midi fajlovi niti bilo šta drugo. Cena za novu godinu se odredjuje množenjem cene obične večeri sa 5,to je neka realna cena.
Ja danas čekam odgovor menadžera za 31.i 1....tražio sam 2000eura za ta dva dana,uz obezbedjen smeštaj!! radimo nas troje.Mislim da ako ubodem to,prošao sam extra hehe... A fajlaše....ma neka rade,niko od njih nije dugo opstao...i neka ih ima još više!! Mi koji sviramo,to znamo i uvek ćemo znati!!! pozdrav svim kolegama,(sviračima i pevačima),želim vam sretnu,zdravu i uspešnu Novu godinu.....p.s.nada poslednja umire |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ponuda koju cu najverovatnije prihvatiti je 1500e u Uzicu za dve noci!Sviram sam i pevam sam i ne radim na midi fajlove
![]()
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Da li ste vec pogodili Novu godinu i kakve su gaze u odnosu na proslu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
|
|