|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Može se na edit page COMBI 3.3 Key Zone. Tamo određuješ raspon određene boje sve pod uvjetom ispravno sampliranog programa. Postoji mogućnost da su neke boje u programu samplirane samo jednu oktavu ili dvije zbog uštede prostora u RAM memoriji. Kao takvu, ne možeš da razvučeš po cijeloj klavijaturi.
![]() Poslano sa mog NOA_N8 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.09.2018
Downloads: 55
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
![]() |
Kako sacuvati taj combi? Snimim ali kad ucitam set dogada se da ponovno zamjeni sa starim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Prvo moraš zapisati taj Combi sa funkcijom write, onda kompletni set na smart karticu media funkcijom save all ili save pcg. Normalno da prepiše set u klavijaturi kad ga nisi spremio na karticu.
Poslano sa mog NOA_N8 koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (13.04.2020 u 14:30 sati) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.09.2018
Downloads: 55
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
![]() |
Ovo je sad ok, stvorio se i jos jedan file. Ne sjecam se ekstenzije nesto tipa mislim .sng, ali ne utjece na rad.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2020
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
zdravo drugari imam jedan problem registrovao sam se upravo na ovaj sajt i naso par setova za pa80 koje bih hteo da isprorobam ,ali kad kliknem na DOWNLOAD otvara mi stranicu na kojoj pise da ja ne mogu da skidam setove i onih 5 razloga. Aktiviraos am uspesno svoj nalog i sve je okej samo ne mogu da skinem ni jedan set...
u cemu je problem? molim za neko objasnjenje ako neko zna. Hvala unapred!
Promijenjeno od SpiDer004 (13.04.2020 u 18:08 sati) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
Kao prvo pitao si u krivoj temi a kao drugo pročitaj pravila ovog foruma jer na ovom forumu nema ništa džabe.
https://www.yu-midi.org/forum/faq.php https://www.yu-midi.org/forum/faq.ph...nload_problems Poslano sa mog NOA_N8 koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (14.04.2020 u 01:04 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|