|
02.10.2014, 21:14 | #1 |
Vredan član društva
|
Dynacord PM 600-3_podesavanja,mane,vrline...
Zelim da pokrenem ovu temu i sto bolje upoznam ovu miksetu jer sam je upravo kupio. Posto je nosim na svirku za dva dana ostavicu svoje utiske samo sto sam mogao primjetiti u sobi na prvu.
Lose strane: 1. Poklopac joj je od plastike, 2. Na kanalima ne mozes posebno podesavati nivo prvog i drugog efekta (generalno mozes) vec samo oba zajedno. Ali nadam se da se moze uraditi preko AUX neka caka 3. Torba ne dolazi u paketu kada se kupuje Dobre strane: 1. Ima 9 Kg tezinu i jako je prakticna (malih dimenzija) 2. Tiho radi 3. Ima smekerski displej 4. Opcija PFL (provjeravanje ulaznog signala) posebno za svaki kanal 5. Snaga 2X1000 W za ovako kompaktnu miksetu je nevjerovatna 6. Ima USB za konekciju sa racunarom preko koje se moze izvuci dosta kvalitetniji zvuk 7. Ima prateci DVD sa drajverima ,uputsvima softverom za snimanje i obradu itd. Eto toliko za pocetak. Kada je probam na svirci za vikend bicu detaljniji |
02.10.2014, 22:34 | #2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 18.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
|
Da napisem nesto na ovu temu.
Videces da je mikser odlican u svakom pogledu. 1 Poklopac jeste od plastike ali nemoj da brines jer je bukvalno ne salomiv,mozes slobodno da ga skines i skaces po njemu on se nece slomiti ni iskriviti. 2 efekat mozes da podesis da ti aux bude druga kontrola fx 1 delay aux reverb tako da mozes posebno da ih kontrolises. 3 mislim da nijedan proizvodjac ne daje torbe uz miksete. Pozdrav |
03.10.2014, 23:43 | #3 |
Vredan član društva
|
Evo sad sam upalio miksetu i jednostavno na displeju dosao do opcije AUX MODE, spustio do trece opcije i tockicem je aktivirao. E sad sam zadovoljan . Sad preko FX-a posebno na svakom kanalu podesavam nivo FX1 (HALL), a preko AUX-a takodje na svakom kanalu mogu posebno podesavati FX2 (DLY).
Dali se moze i kako podesiti da prilikom palenja miksete bude neki drugi efekat a ne 5-55? Promijenjeno od baltik79 (05.10.2014 u 13:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
Favoriti |
|
|