|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Casper, naravno da to ima ali je daleko od nekog synth editinga.Nema oscilatora da promijenis wave .Sve je totalno basic sto se tice sound editinga.
Valjda ce napraviti taj prokleti sound editor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
I sad posle ovakvog zvuka naidje neki m......i trazi sempl clarineta,frule....majko moja!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Sve solo boje su sa T5.Harmonike i frula je sa Balkan Expansion. Moze to jos daleko bolje.Problem koji imam sada je osjecaj tipki...Od 9000pro nisam imao dobre tipke pa treba malo da se covjek navikne i na dobro.Nekad uhvatim sam sebe lupam ko manijak po njima.To je od triton le i pa600...Jos uvijek ne osjecam tipku.A klavijatura je odlicna ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
slažem se vuni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ne znam koliko sam ja merodavan da pricam u ovoj temi jer imam tyros 2, ali za podesavanje POJEDINIH delova bubnja u toku svirke (npr. samo dobosa, cinela itd.) znam da nije moguce raditi u samoj klavijaturi. Koliko sam razumeo, mozda Shomi ima lap top na tonskoj probi pa sam sempl menja u voice creatoru u zavisnosti od uslova, to je tako moguce, namesti se sempl kako odgovara i posle lepo radi, jeste cimanje svaki put menjati to ali radi posao. Mozda nisam ja lepo razumeo, ne znam.
Ne znam sad, nije mi klavijatura tu pa nikad nisam pokusao da samo jedan elemenat bubnja izdvojimo na poseban kanal pa da ga na mixeru stimamo, ovo pricam napamet, videcu da li moze to na yamahi. Na korgu moze, desava mi se da pobrkam loncice jer u isto vreme sredjujem i jednu i drugu pa mi mozak odbija saradnju ponekad. Jedno je sigurno da yamaha i dalje igra na tu kartu, sedi, zagrej stolicu, sredi kuci stvari pa kreni na svirku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Moze da se izdvoji bas noga ,dobos, prelazi, cinele ,Itd. I to tako radi da utice na sav bubanj u klavijaturi. Dali reprodukovao midi file,style ili manuelno svirao bibanj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Za $6000 AUD nije vredna rasprave...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Cijena ce, kao po obicaju, poslije izvjesnog vremena, biti niza ali jos uvijek dovoljno visoka ili bolje receno, neubjedljivo razumna, da ce Tyros 5, iako nesumnjivo poboljsanog kvaliteta u odnosu na predhodnika, biti Yamahina briga. Yamaha je radi toga odmah pokrenula akciju "staro za novo", pa se Tyros 5 moze u Evropi dobiti davanjem svog starijeg modela, pocevsi od Tyrosa 1, pa preko Tyrosa 2; 3 i 4 uz novcanu nadoknadu. Za ostale kontinente nemam informaciju ali za Evropu imam iz prve ruke, pa uz Tyros 1 treba dodati 3.590 eura, Tyros 2 + 3.100 eura, Tyros 3 + 2.590 eura i Tyros 4 + 2.000 eura. Ovdje se radi o Tyros 5 sa 5 oktava klavijaturom. Za veci model od 76 tasti, treba dodati po 200 eura vise. Dodatak u novcu se moze obaviti i u 10 ili 20 rata i to bez ikakve kamate. U sustini vrlo pametan poslovni potez Yamahe jer ce na ovaj nacin sigurno natjerati mnoge da bar razmisle o ovoj transakciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|