|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovo je naravno cijena u €
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da cijene su u eurima, moja je greska, nisam naveo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Moram priznati da mi je tema i više nego zanimljiva, pa bih postavio par pitanja.
Da li mixer ima digitalni ulaz, koliko bi koštao model sa 10 kanala(8 fadera), koliko se čeka na isporuku i da li postoje kakvi snimci(recenzije)? Volio bih čuti Hall kako radi i da li se sami efekti mogu podešavati!? Izvinjavam se @tranzitu na puno postavljenih pitanja, ali sam dugo odsustvovao sa foruma, što se više neće dešavati, bar se nadam...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Tranzit??? :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Posto se radi o vst efektima verujem da hall moze da se odradi da zvuci kako god ti padne napamet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banovan!
![]() |
![]() Citat:
Inace u medjuvremenu, od posljednjeg posta je platforma i kontrola Trans Audio DM digitalnih miksera iz korijena promijenjena i veoma unaprijedjena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Daj neke slicice da vidimo nemoj da si stipsa :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ne dam iz inata...
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od tranzit (28.11.2013 u 04:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
ja sebi pravim uskoro sve preko DAW, Cubase,, otvorim 16 kanala , i eto 16 kanala mixer, mixer ulaz su mi dve presonus karte po 250eu sad polovne, FP10, znaci za 500eu imam muzicku koja ne kasni sa 16 audio IN kanala, plus rekovske su, pa mozes ih usarafiti u rack. dok na reku jedan laptop radi kontrole, , a iz presonusa imam na volju izlaze, hocu li po stereo iz svake, ili cu svih 16 izlaza odvojeno, mada treba samo na pojacalo da se to spoji, i vozi,, u cubase na kanale stavljaj sta ti volja od efekata, ,, master kanal LIMIT , i vozii, nije skupa investicija, ako skontas, treba 500eu za dve muzicke karte sa po 8 audio IN, kvalitetni su na njima konverteri, i treba ti za neki dual core jaci isto toliko, i to je to.
standardno isto mozes snimati celu svirku posto si vec u DAW i na kanalima, upalis REC i vozi. a mozes namestiti i neki Mp3 recorder i snimaj sve u komadu. samo sad je tu jedna vrlo bitna stvar!! komijuter, laptop?? kako ce to da izdrzi plus 60 stepeni pod satorom, i kad ocekivat u toku koje svirke da se nesto pojebe, ? nije vise mixer i nemozes nista pokvariti u njemu, osim ako on crkne. ovde je vise rizika, za presonus karte ne brinim, rade po celi dan i noc.
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (28.11.2013 u 05:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|