|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Jedan pili drugi reze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Pa nismo valjda došli dotle da tu sada nekakve terce stvaraju probleme?Istina govoreči nikada mi ta funkcija i nije bila bitna -niti sam je uopče ikada i upotrebljavao-ali je stvar u tome da nisam ni očekivao da će netko napraviti klavijaturu(ili sličan instrument) baš za mene.prvo što pogledam kod klavijature (jer nju i upotrebljavam) je sound, a onda sve ostalo.Istina več dugi niz godina radim sa rolandom, ali ne zato što ga posebno volim nego zato jer za njega imam dosta materijala sa prijašnjih serija.To opet ne znači da stvari samo kopiram sa prijašnje serije ( jer je tada i glupo kupovati novo) nego sve svoje postavke uvijek radim od nule!
Pozdav svima!
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nije problem u tercama. Problem je u politici proizvođača i to upravo prema stalnim korisinicima kao što si ti. "Slaganje" klavijature, pogotovo kad se prelazi na drugog proizvođača je složen posao, potrebno je uložiti vrijeme. A vrijeme košta. I zbog toga se teško odlučiti na promjenu. Mislim da bi svaka ozbiljna firma koja drži do svojih korisnika trebala to imati u vidu. Kad Rolanda je profit izgleda prevagnuo na drugu stranu.
Prije ili kasnije svatko od nas poželi imati noviji instrument. I što Roland nudi mom prijatelju koji svira G70? Zadovoljan je ali već ga se pomalo zasitio i poželio je nešto moderniju i opremljeniju spravu. A Roland mu sutra nudi BK9!!! Njemu to sigurno nije alternativa bez obzira što će BK9 možda biti best by za srednju klasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@casper
Uz sve dužno poštovanje što je to modernija i opremljenija sprava?Ako očekujemo spravu za 1000€ da bude vrhunac to je jednostavno utopija (na stranu što je moje mišljenje da su cijene ionako prenapuhane)!Pamtim dane kada smo svirali (naglasak na svirali) orgulje od 30+ kila(naravno bez terci, transpozea i sličnih stvari) pa smo opet bili zadovoljni.Oduvijek sam se divio hammondu -tada mi je bio nedosegljiv-a danas kada je to moguče više jednostavno nemam potrebe za njim!Pa šta ako baš stvar ne zvuči 100% originalno?Nikada nije ni zvučala!Bitno je da ti doprineseš nešto svoje(naravno da harmonije u tome moraju uvijek biti točne) ali sam aranžman je dozvoljeno mijenjati.Uostalom kroz povijest su jednu te istu stvar napravili i snimili razni izvođači sa više ili manje uspijeha! No nakon svega izvinjavam se što smo otišli u offtopic jer to i nije stvar ove diskusije.Ipak pričekajte da klavijatura izađe pa onda možete diskutirati o njoj.Ovako je sve to samo rekla-kazala!
Bilježim se sa štovanjem! Promijenjeno od Zlatek (29.03.2013 u 18:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|