Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 18.01.2013, 16:13   #11
gogile
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
gogile ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

. Također izlazi su mu dosta slabiji nego na pa800. Treba dati jedno 15-20 % više gaina da bude iste glasnoće kao Pa800.

Hvala da si potvrdio ono sto sam i ja skoro pisao a mnogi nisu verovali.
I od mene jos nestovi koji kupe Pa600 i sviraju dosta sa Transpozom imace problema.Naprimer:Ako neko memorise pesmu u soundbook na -2 i ucita je ostaje sve u -2 Transpozi dok nepovuces neku Boju iz Performensa.Kad povuces Boju prebaci automacki na 0.Ovo su mi direktno potvrdili kod KORG.Kako je eventualno resenje:Uci u GLOBAL Otkljucati kantancic ,ucitati iz Soundbooka uci opet u Global i zakljucati Katancic i onda se sve boje mogu povuci iz Performensa i tako opstaju u istoj Transpozi.Malo je komplikovano to sve izvesti u toku svirke.Te probleme nisam imao kod Pa800.Pa600 ima dve manje funkcije u Globalu za Transpoze.Kod Korga su mi rekli da ce taj problem poslati dalje da se ispita.
gogile je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije