|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja sam novi clan i mislim da je i sajt, a i ekipa odlicna, tako da se nadam da cu i ja postati deo ovog drustva... inace, ja sam Denis Pecanin sviram harmoniku i klavijature...to bi bilo to za pocetak...pozz svima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Pozdrav druze i dobro nam doso yu-midi....samo se prdrzi pravila i sve ce bit super....sve najbolje AleN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao svima i ja sam novi clan, puno pozdrava svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jager,druze,bolje da vam ne treba moja pomoc,ali ako ne daj Boze zatreba,normalno da se mozete javiti...mada,mogao bih malo lepse da vam pomognem...dodjete kod mene na posao, "kao" date dobrovoljno krv i dobijete 2 slobodna dana...
ha,ha,ha...dobra fora,a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Medino ... te fore su palile sjajno u stara dobra komunisticka vremena ...
Danas NEMA SANSE ni na godisnji da odem vec 4-tu godinu (dve u prethodnoj i evo druga u novoj firmi)... TRAGEDIJA! PS: ne zamerite na offtopicu ![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
red je da i ja kazem jedan rec:-)i ja sam relativno nov na ovom forumu,nepuna dva meseca.iz beograda sam imam 23 godine i sviram korg extreme.ovaj forum ,ustrvari ovaj sajt je super.SVAKA CAST UREDNICIMA!nadam se da cu i ja biti od neke koristi na ovom sajtu:-)pozzzzz svim kolegama!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hocu i ja da pozdravim sve kolege i stvarno mi je dosta pomagao ovaj web yu midi i bicu i ja jednom vrejedan clan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
ja sam veoma novi clan ove naj bolje stranice za muzicare na koju sam ja naisao ne zato sto sam visio na downlodu vec zato sto su ljudi organizatori clanovi i svi bas svi na ovoj stranici zaista veliki prijatelji muzike i uvek su spremni da pomognu svima tako sam i ja bio do sad vise put srecnik kad god je sta zatrebalo uvek mi je neko pomogao nebi nikog da izdvajam jos jednom vam veliko hvala a FICO TEBI POSEBNA ZAHVALNICA
bavim se muzikom 7 godina momentalno se patim sa korg pa 80 dok je solo radio prijatelj od srede mi stize triton le 76 pa mozda budem jos kompletniji muzicar mada u to nesumnjam ako se budem sa vama druzio da cu i to jednom postati. do sad sam bio samo parazit na ovoj stranici i neznam kao da promenim trenutno stanje al ja stvarno nemam neki set koi ovde nema da bi ga downlod al cm bude bilo sta tu sam ja jos jednom hvala vam svima na svemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Pozdrav svima!Rodom sam iz Jagodine i muzikom se bavim od seste godine.Ucio sam harmoniku ali kako je muzika pocela da se menja morao sam i ja da promenim instrument.Zadnjih 8 godina sviram klavijature i volim to pravljenje boja i ritmova,mada harmoniku i dan danas vezbam.Od skoro sam poceo da uzimam casove klavira i zao mi je sto to nisam ranije uradio.U Srbiji sam zavrsio nizu muzicku za harmoniku a isao sam malo kod Tirketa i Ace Cedinog na casove.Trenutno zivim i radim u Svajcarskoj u Cirihu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pozdrav svim Kolegama na ovome Sajtu.
Red bi bio da se i ja predstavim . Ime mi je Geza,imam 41 Godinu i Rodom sam iz okoline Kovina. Po zanimanju sam Elektrotehnicar , Radim i Zivim u Austriji blizu Welsa od 1989.godine. Muzika mi je Hoby i ujedno i terapija protiv svih mogucih stresova koje nam svakodnevica donosi. Vecina vas na ovome Sajtu ste za mene ,,chike,, ![]() Na ovome sajtu sam za ovo kratko vreme upoznao divne ljude koje nikada nisam sreo ali mi se cini kao da se poznajemo godinama. Eto da ne brljavim puno....Toliko od mene... Idemo dalje... ![]() Pozdrava svima Gega |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|