|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja nema sta nekom da objasnjavam,al znam sta cujem,i glupo mi je da me neko ubedjuje da je nesto dobro,a meni nije,pusti ti matematiku,ti ako znas Mare matish verovatno si nesto pogresio u racunanju,nazalost ja sam uvek iskren i imam pravo na svoje misljenje,cenim i tebe i sve druge ovde,ali jedini si ti postavio demo ovde sa pa3,i kunes se u njega ko da si ga ti napravio ,a ne Korg.Ja se opet kazem slazem da je najbolji aranzer na trzistu,ali ne slazem se da je to sto si nam ti ovde prezentovao top topova,opet kazem tebi se to svidja,i ti to tako i treba da guras,ali nije ok da ubedjujes nas da to tako treba.
@Tranzit po ovome sto si izlozio svi koji imaju studio ce resiti vecinu problema ako kupe pa3x posto ima sve sto je potrebno za ozbiljan rad u studiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa i ti se kunes u tu plasticnu kantu od Pa800 i uporedjujes mi Pa80 i ne zna sta vec a i glupo ti je praviti poredjenje jer je to najobicnija igracka u odnosu na Pa3x!To sto ja ne znam da namestim klavijaturu i sto ne znam da sviram i da pevam govori koliko radim i gde radim i koliko zaradjujem!Verovatno zato sto veze nemam a uzimam mnogo vecu lovu nego ti?Znaci ja ne znam matematiku,veze nemam sa muzikom i sa instrumentima,gazde veze nemaju pri izboru muzike,placaju me duplo skuplje nego prosecnu trojku a ja totalno antisluhista,slusaoci su totalno gluvi i nista valja i samo ti znas sta je dobro???E pa zao mi je ali to nije tako . . . U utorak mi stize i Kronos pa ce neki ovde da puknu na pola a uz put M3 je bolji od Kronosa bar za dve klase
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (01.10.2011 u 17:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
E vidis, onda si slabo ili sasvim pogresno razumio taj moj post. PA3X nije nista izgubio u jednom studiju, mada se i u te svrhe, ako bas mora, moze zloupotrijebiti. PA3X samo ima, za razliku od konkurencije ili Korgovih starijih modela, nekoliko pluginova ciji se pandani koriste i u studijskom radu a koji od njega cine najmocniji aranzer danasnjice. To sve jos uvijek ne znaci da PA3X moze da rijesi i jedan jedini "problem" u studiju, za te "probleme" postoje potpuno drugacije alatke. PA3X je Live masina ekstra klase i tu je sva poenta. Ne treba mijesati pojmove i svijetove. Studio je sasvim drugo pollje rada koje ima svoje zahtjeve i zakone. PA3X ovdje posmatramo kao aranzer, sto on i jeste, a studio ostavimo po strani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|