|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hvala Sejo, to je ta pesma. Nisam nasao tekst na foruma pa zato sam mislio da nismo se razbrali sa Dell-om
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Mjesto: leskovac
Downloads: 314
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
evo vam text tacan od zvonka demirovica
baro bijav o trube basalena Strofa 1: Baro bijav,o trube bašalena Terni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare sose roveja, Sar dilino prastava našava, Te na dikav, te asva garavava Refren: Neka perel,jek baro bršim, Te ja ka te oven sapane, Te na dićol so tu roveja,so tu roveja, O bršim hem tire asva, Neka oven avdije amala, Neka oven on duj katane, Sar nekad tu i me oooo devla Strofa 2: Baro bijav,o trube bašalena Terni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare,sose roveja, Ame đanava, mange roveja Sose mukljanma,ni tu tunađaneja strofa 3 o brsim nek perel,o grom nek khuvel to bijav ma te ovel mange bizo tlo,zivoti nane sar saj bisterđanma,te le avere me ka coravtu ,nek mudarenma te araklema nek parunenma evo i text od jelene markovic koji su puno trazili jelena markovic -jek romnori devla strofa 1 jek romnori devla,zalno oj rovela o asva pandela,pe ćija so dela. zadnjo puti mi ćaj,te bala rovava terni rome so leja,zalno me rovava ref: šunma šunma mi ćaj,so vakeri ti daj tlo prago dok nakeja,te šuze romeja te neve kereste,sastipnja te beše amen te unukoja, te ave điberše strofa 2 mo vilo dukalma,mi ćaj mandar đala palo late dikava, o asva mukava arakljumtu mi ćaj,me samo vileja e dijakri duša,tuja legareja Promijenjeno od ivana123 (03.12.2012 u 11:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ivana123 za ovaj koristan post: | Ace (03.12.2012) |
![]() |
#3 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
E bas ti hvala majstore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Ace,ovo je zenski nik!!!
![]()
![]() |
#5 |
White Noise
![]() |
![]()
Nick jeste zenski al muskarac koristi profil .... pogledaj njegove postove unazad, videces
![]() E sad ukoliko sam ja pogresio, izvinjavam se onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozz raja da li ima neko molim vas ko zna prevod ove pjesme da napise hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Odlična tema,,.odavno tragam za nekim tekstovima na Romskom.
Dali bi mi neko mogao da napiše text od pjesme Ake Tani Šeherzada,što je snimio Jasmin Jusić. Međutim često je tražena na Romskom,a nemogu da skinem pravilno sa Youtuba. Hvala unaprijed. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Mjesto: leskovac
Downloads: 314
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
evo za markomuzicar text zvonko dem.buzuki
zvonko demirovic -buzuki strofa1 aljum ki mahala,me te bašalav ked dikljum tut penđum, ćaje tut ka lav, ovavđanma diljarđanma,tu te kelijbna te kale jakencar,sar jek grkinja ref: tut me ked dikava,bolje bašalava a i gilabav,ako na đanav tut me ked dikava,bolje bašalava a i gilabav,ako na đanav o buzuki kad bašali,tu da keleja keleja keleja,sar jek grkinja o buzuki kad bašali,tu da keleja keleja keleja,sar jek grkinja strofa 2 ti daj tuke penela,man te namange namangela đamutre oj muzichare vakeri me sinjum,ćavo but piravdo to ternipe ka nakel bađim bizo mlo |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ivana123 za ovaj koristan post: | markomuzicar (06.02.2014) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2017
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege ,ja sam nov ovde. Zovem se Saša iz okoline Jagodine ,klaviajture sviram za svoju dušu. Molio bih ako nrko od Vas može da napiše prevod pesme koju ja znam u izviđenju Vere Moldvaj:Nino,Nino
Unapred se zahvaljujen |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|