|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
cene se krecu od 600 pa do 1000e za ful sredjen wk8.ja imam wk8 i stvarno je nezamenjiva klavijatura sa hardom i ram memorijom od 40mb+live set u njoj na ozvucenje je kao ceo orkestar i sve to napakovano po dinamici ko ce kad da bude naglasen tako da imas osecaj kao da su pored tebe bubnjar, basista, ritam gitara...ludilo od klavijature.jos mi se svidja i 3d procesor.kad sviras imas osecaj kao da su kutije svuda oko tebe kako ti zvuk kruzi iza ledja... ama i tu da se prica i prica sta sve moze da se sa njom radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hvala društvo.Nisam još ni na 10% posla,pa ću generalan sud ostaviti za kasnije.Ja sam je platio 650 €,sa tvrdim koferom,ima skazi priključak,i u jako očuvanom stanju..Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala na informacijama, moracu i ja malo potraziti tu po austriji i nemackoj ima li ko da prodaje...
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
da u pravu si, precenili su je u poslednje vreme samo zbog onog seta na z slovo, i lupova..... a još nešto vezano za tu klavijature, memorije za nju je jako teško naći, i ako ih nađete ne pita se za cenu, koja je ionako nenormalno skupa, pa vam dođe kad sve saberete neisplativo. WK8 i ostale srodne klavijature su bile na realnoj vrednosti pre nego što su počeli sad da ubacuju lupove u njega i sad duplirali cenu.
Ja sam imao pre 2 godine 2 komada, jedan jedva prodao za 300 a drugi za 350e nekim kllincima..... mada tad nisu bile aktuelne, ali mislim da ne vrede više od 500e pa nek imaju max memorije. Znam koliko koštaju u inostranstvu, ko ne veruje nek pogleda neke oglase po Evropi, i ako vam je merak baš na njoj da svirate, skoro svako od vas ima nekog u EU pa nek vam donese, stvarno je zahvalna spravica za zezanje a i bogami za neke manje tezge. Ja sam imao taj gem i kad se pojavio, ali nije se dugo zadržao jer mi nije bio zgodan za editovanje solo farbi, trebao bi još jedan synth pored njega.... realno, wk8 vredi 500e sa memorijama, bez njih ne uzimajte, pa da prevrnete sve ne možete ih naći nigde.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Moze li neko detaljno da mi napise imam semplove u krz formatu kako da ih ubacim na wk6? hitno ,izvinite ako sam promasio temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Evo jedan kolega koji ima vremena na pretek pa seo da sredjuje gema
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ko kaze da imam vremena na pretek? o.O
Vec je sredjena samo hocu svoje da ubacim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam ja Gem wk 8 se ,,,,8mb rama moze se nadogradit kako kazu ljudi .. ima hdd .. u njemu samo baterija je prazna za vokoder mik je radio i pise da baterija ne radi ali to je 10⏠popravka meni se to neda nemam vremena i taj ram ,,,,, ubacivo sam neke ritmove i boje znaci semplovi extra zvuce kidaju....ako hocete ubacite sidzi set meni se to iskreno neda imam korga pa 80 sa njime radim i sve znaci
Cijenim je 450⏠nije zadnja cijena ljudi su rekli 500-600⏠ja dajem i manje tako da jer manje rama ima ali ram je jeftin ....iz Slovenije sam Ljubljana saljem postom .....ko je zainteresovan broj xxxxxxxxxxxxx ili gmail... xxxxxxxxxxxxxxxxx Promijenjeno od casper (28.11.2016 u 13:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|